SLIKA 11 Premijera spota: Beyoncé ″1+1

Najveća R’n’B zvijezda današnjice ozbiljno se uhvatila promocije svog posljednjeg studijskog albuma “4”, pa nas je ovog vrelog jutra dočekala spotom za pjesmu “1+1”. Pjesma, koju potpisuju poznati svjetski producent Terious Nash (The Dream), Tricky Stewart i Beyoncé osobno, savršena mješavina R’n’B-ja i soul-a, prekrasna je balada s nepogrešivom vokalnom izvedbom Knowlesove. Dok pjeva o vječnoj ljubavi i snazi jedne veze u glazbenoj podlozi baziranoj na gitari i klaviru, Beyoncé jednostavno ostavlja bez daha.

Kako dočarati senzualnost i nježnost glazbe vizualno, najbolje zna Beyoncé sama, za koju vjerujem da je ova pjesma njezina svojevrsna ekspresija osjećaja prema svojem dugogodišnjem partneru Jay Z-ju.

U vrućem videu, pred njom se gotovo i sam ekran topi. Spot su režirali Laurent Briet, Ed Burke i Beyoncé osobno. Čim pogledate ovaj fantastičan video uradak, složit ćete se s nama kako je je sva strast, ljubav i senzualnost u pjesmi vjerno prenesena na sam spot, u kojem je pomalo ranjiva pjevačica gotovo potpuno ogoljena.

Upalite hlađenje, stiže sexy Beyoncé!Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Editors choice