Nakon spota za pesmu “Countdown“, popularne pop kraljice Bijonse (Beyoncé), čija je premijera bila 6. oktobra, ova trenutno najpopularnija trudnica na svetu iznenadno je objavila novi spot za pesmu “Love on Top”! Trominutni video sa novog albuma “4”, u kojem Bijonse igra i peva u pratnji petorice igrača, premijerno je izveden juče u australijskom televizijskom šou. Ovaj singl pevačica je otpevala na dodeli MTV – VMA nagrada.

Autori pesme su Bijonse, Terijus Neš (Terius Nash) i Šea Tejlor (Shea Taylor), a spot predstavlja jednostavan spoj zanimljive energične koreografije i sofisticiranih – sexy kostima. Iako je trudna, stomak joj se u ovom spotu gotovo ne primećuje jer je snimljen ranije. Pevačica je na svom sajtu o ovoj pesmi rekla: “Slušanjem muzike legendarne pevačice Ete Džejms (Etta James) sam najviše naučila o sebi. Kada sam ušla u studio, pokušala sam da unesem istu strast, iskrenost i pristup vokalima kao što mislim da bi to uradila Eta Džejms. Zato vokali ne zvuče kao na mojim prethodnim albumuma – mnogo su “siroviji”, i dolaze iz dubine mog bića”.

Kritičari ističu da prva polovina spota neodoljivo podseća na spot sastava New Edition za singl iz 1988. godine “If It Isn’t Love”.

Kada već pominjemo stari – novi spot, napomenućemo da je belgijska koreografkinja Ana Tereza de Kirsmaker (Anne Teresa De Keersmaeker) posle premijere videa za pesmu “Countdown” optužila Bijonse da je napravila plagijat. Ana je izjavila: “Ovo me je jako iznenadilo. Nisam besna, ali je reč o plagijatu. Ovo je naprosto krađa”. Šta se dalje dešava, još ne znamo, ali za to vreme uživajte u novom spotu i zapevajte uz Bijonse.


Marina Luković je diplomirana novinarka koja za sebe kaže da je jedno bedno piskaralo i dosada koja svuda voli da gura nos. Obožava putovanja, čokoladu, Mini Maus, svoje prijatelje i smeh do suza. Veliki je optimista a paničar po potrebi. Uvek je spremna da pomogne drugima. Ne podnosi ljudsku glupost, licemerje i primitivizam. Životni moto joj je Carpe Diem, a vodi se i onim “Dream Big or Go Home!”

Editors choice