Očekivani spot za omiljenu pesmu svih fanova, “Criminal”, sa poslednjeg albuma Britni Spirs (Britney Spears) “Femme Fatale” – konačno je tu! Reč je o jednoj od najlepših pesama sa albuma. Britni je sinoć, putem svog  Twitter naloga, izazvala fanove da ostanu budni i dočekaju premijeru, a prethodno nas obradovala slikama nekih ključnih scena iz samog spota.

Naime, pesma “Criminal” je četvrti singl sa albuma, koga je Britni odabrala uz pomoć najvatrenijih fanova putem ankete na Facebook-u. Pesma je pobrala ubedljivo najveći broj glasova, što je bilo i očekivano, jer je osvojila sva srca na prve taktove.

Spot je sniman u Londonu, u vreme Britnine evropske turneje. Uloga “lošeg momka bez savesti” pripala je, nikome drugom do njenom vereniku – Džejsonu Treviku (Jason Trawick). Britni je jednom prilikom izjavila da se bazična radnja spota vrti oko devojke iz visokog društva i njenog načina života, koji je u totalnoj suprotnosti od momka u koga je zaljubljena. Srž je u stapanju ova dva lika, a da bismo saznali razultat toga… moraćemo da pogledamo spot!

Neke scene, poput one gde Britni u društvu svog bad boy-a pljačka radnju i trčkara naokolo sa pištoljem, pokrenule su kontroverzne priče i kritike, o lošem uticaju savremenih pop ikona na mlade i podsticanju na nasilje. Naravno, njen menadžment i sama Britni su naglasili da je samo reč o muzičkom spotu i izmišljenoj priči, koja prati radnju pesme. Režiserska palica je u rukama Krisa Marsa Piliera (Chris Marrs Piliero), koji je režirao i prethodni singl, “I wanna go.”

Mama, I’m in love with a criminal!


Tamara Ognjanović, student pedagogije i perfekcionista do ludila, dan ne započinje bez ledenog ness-a i muzike, koja je njen smisao života i, po njenom mišljenju, definiše osobu. Zna napamet ceo serijal “Prijatelja”, koji su joj najbolji sedativ. Veruje u moć pogleda. “I don’t like defining myself. I just am” kaže i citira njenu večnu inspiraciju, Britney Spears.

Editors choice