Grupa MVP nastavlja u pozitivnom tonu novog albuma “Za bolje znam, al’ mi bolje ne treba”! Posle spotova za pesme “Celu noć i celi dan” i “Volim kad te volim”, danas je izašao spot za “Idemo gore”. Dugo najavljivan spot sniman je u grčkom letovalištu Neos Marmaras i kao što je obećano, ovo je domaći spot sa najviše statista.

Pred sam kraj leta, na ovim tropskim vrućinama, spot je pravo osveženje! Sve je tu – plaža, more, ekipa, muzika i alkohol. Pesma je letnja, vesela i tera vas na igranje. Prosto da poželite da je ubacite u plejer i zaputite se na najbližu plažu ili bazen! Poslušajte ovu veselu pesmu i pogledajte kako se Bane Lalić zabavlja sa prijateljima ovog leta, malo pod vodom, malo pored vode!
“Čuješ da ritam te pita da zajedno idemo gore…”


Ivona Temešberger je studentkinja novinarstva i večiti optimista. Voli putovanja, modu, doba zlatnog Holivuda, kafu, Italiju, Louboutin-a i one retke situacije kada ostane bez teksta. Veruje da “Life is not about finding yourself, it’s about creating yourself.”

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour.

Editors choice