Tko još sa 42 godine izgleda toliko dobro i kreće se tako lagano? Nitko, osim nje.

Nakon što smo se cijelo ljeto preznojavali uz kadrove iz njezinog do sada možda i najboljeg video uratka “I’m Into You”, Jennifer Lopez odlučila nam je dobro ugrijati i jesen.

Maleni teaser za treći singl s albuma “Love?”, dance poskočicu “Papi” dobili smo tamo negdje pri kraju prethodnog spota, i znali smo što nas otprilike čeka.

U međuvremenu se svježe razvedena Lopezica odlučila ludo zabaviti na stazama Los Anđelesa. Tako u ovom video spotu, dok ležerno šeta ulicama, vozači gube kontrolu za volanom i doslovno padaju pred njezinim čarima.

Nemojte ni slučajno misliti da je naša diva malo zastranila, dok seksi tonovima na ples zove nekog tamo papi-ja. Naravno, radi se o latino žargonu, nešto poput onog poznatog američkog “darling” ili “sweetheart”, a sve začinjeno njoj svojstvenoj koreografiji koja vas mami na ples!

Na snimanju spota bilo je uistinu zabavno; J.Lo je čak i jednog od suradnika zajašila!!

j.lopapi Premijera spota: Jennifer Lopez Papi

Za kraj, preostaje Vam da pogledate spot i baš kao što kaže J.Lo, zaplešete dok vam ritam ne uzme dah!


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Editors choice