5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Preminuo pevač grupe Bee Gees

Preminuo pevač grupe Bee Gees

Robin Gib (Robin Gibb), jedan od osnivača australijskog disko trija Bee Gees, preminuo je u nedelju nakon duge i teške bolesti. Zajedno sa svojom braćom Berijem (Barry) i Morisom (Maurice) osnovao je ovu legendarnu grupu još sredinom šezdesetih godina. Nakon Robinove smrti, Beri je ostao jedini član benda, jer je Moris preminuo 2003. godine.

Prvi singl se pojavio davne 1967. godine pod nazivom “New York Mining Disaster 1941”, svetsku slavu su postigli sedamdesetih godina kada su nizali hit za hitom. Tokom postojanja grupe, osvojili su devet Gremi nagrada, a Robin je ušao u Rock’n’Roll hol slavnih. Proslavio ih je saundtrek za film “Groznica subotnje večeri” (Saturday Night Fever) iz 1977, ali i hitovi poput “Night Fever”, “How Deep Is Your Love” i “Stayin’ Alive”.

foto37 Preminuo pevač grupe Bee Gees

Legendarni trio

Robin je prošlog meseca bio u komi nekoliko dana, a zdravlje mu je je bilo znatno pogoršano nakon serije operacija na unutrašnjim organima pre dve godine. Nažalost, ovog puta bitku je izgubio, baš kao i njegov brat blizanac Moris, koji je imao identične simptome. Početkom ove godine Robin je saopštio javnosti da boluje od karcinoma jetre i creva. Tako se završila životna priča jednog od najboljih soul pevača svih vremena.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice