Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Preporuka za film koji nam dolazi u martu: “Uspravni momci”

Preporuka za film koji nam dolazi u martu: “Uspravni momci”

Ukoliko volite filmove sa Al Paćinom (Al Pacino), krimi filmove, komedije – onda je ova krimi komedija prava priča za vas.

slika 151 Preporuka za film koji nam dolazi u martu: “Uspravni momci”

Okupljanje starih drugara

Film prati poslednje okupljanje trojice ostarelih kriminalaca, koji pokušavaju da se sa radošću sete svojih mladih dana, zabave se na svoj jedinstveni način, dokažu mlađoj generaciji da stara garda i dalje zna kako se uživa u životu i zabave se u poslednjem danu koji će provesti zajedno.

Val (Val), koga glumi Al Paćino, izlazi iz zatvora posle 28 godina, jer je odbio da izda jednog od svojih najbližih saučesnika u zločinu. Njegov najbolji prijatelj Dok (Doc), u čijoj se ulozi našao Kristofer Voken (Christopher Walken), tu je da ga pokupi i njima se uskoro pridružuje još jedan stari drugar – Hirč (Hirsch), koga glumi Alen Arkin (Alan Arkin). Njihov odnos je jači nego ikad i njih trojica se osvrću na izgubljenu i vraćenu slobodu, prokockana poverenja i minule dane slave. Međutim, jedan od njih krije opasnu tajnu. Dok za svoj “poslednji posao” ima obevezu da ubije Vala najkasnije do 10 sati ujutro sledećeg dana.

Ispraćen odličnim i zabavnim dijalozima, sjajnom bluz, soul, rok muzičkom pozadinom, brojnim komičnim situacijama i kvalitetnom glumom, film “Uspravni momci” (Stand Up Guys) nudi zaista umeren i zabavan miks drame i komedije.

slika 251 Preporuka za film koji nam dolazi u martu: “Uspravni momci”

Legende ostaju legende

Al Paćino, kao i Kristofer Voken, iznova su pokazali svoje glumačko umeće – na jedinstven i neponovljiv način. Iako ste mnogo puta do sada imali prilike da gledate Al Paćina u sličnim krimi filmovima, ovom ulogom će vas ponovo osvojiti. Al Paćina možemo svrstati u glumca koji već ima ukalupljeni model uloga koje dobija, ali jedno je istinito – sve su mu uloge specifične i fenomenalne. Kristofer Voken, koga pamtimo iz filma “Uhvati me ako možeš” (Catch Me If You Can), i još mnogih dobro odigranih uloga, u ovom filmu se, kako mnoge kritike kažu, držao svoje prirodnosti, kao da je glumio samog sebe – iz različitih filmova je ulogu sklopio u jednu životnu, slobodno rečeno. Da bismo vam približili samu priču kroz neverovatne likove, koje već dobro poznajete, potrudili smo se da vas makar malo zaintrigiramo da pogledate jedan ovakav film sa legendama koje su nenadmašive. A šta se dešava dalje u raspletu ove fenomenalne krimi komedije, saznajte sami.

Možete ovde pogledati trailer:


Alex Anđelković – Zaljubljenik u umetnost, kad god ima priliku želi da podeli svoje impresije sa drugima, da zaintrigira druge da je makar malo zavole. Umetnost – “Čaroban svet” – njena definicija.

Editors choice