5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Pretvori život u akcioni film

Pretvori život u akcioni film

Evo nekoliko predloga kako da dosadnu svakodnevnicu pretvoriš u trenutke nabijene akcijom!

Pretvaraj se da svako ko nosi kaput ili mantil i radi za neku tajnu službu i progoni te. Kad god vidiš takve likove, pokušavaj da im umakneš. Učini istu stvar i kad naletiš na muriju. Tripuj se da su se svi urotili protiv tebe

Pošalji ovaj SMS dvema devojkama istovremeno: “Ćao, ja sam (ubaci svoje ime). Već vekovima želim da ti kažem koliko mi se dopadaš. Dođi odmah do mene!” Ako te obe odjebu, jebi ga. Ako jedna pristane, super! Ako obe pristanu, ti si najveći srećković na planeti. Jedini problem će ti biti kako da se viđaš sa obe istovremeno, a da te nijedna ne provali. Šta može biti ubudljivije od ove igrice.

Igraj s ortacima “Čoveče, ne ljuti se”, ali tako da onaj ko izgubi celu noć plaća piće. Naravno, pije se dok ne popadate sa šanka. Gledajte da u cirkanju budete kreativni. Jedno veče cepajte pivo u kombinaciji s rakijom, drugo veče koktele, treće razne vrste viskija… I nadajte se da će vam na vreme isprati želudac u hitnoj.

Eksperti za veze u ženskim magazinima obično ovako savetuju muškarce: “Sledeći put kad vidiš devojku koja ti se dopada, priđi joj i bez ustezanja je pitaj da izađete. To ne deluje kao laka stvar, ali ako prođe, tvoje samopouzdanje će drastično porasti. Ako ne uspeš iz prve, probaj kod sledeće devojke. Ali nikad ne odustaj.”

Probaj da oboriš svoj lični rekord u broju snoški ostvarenih tokom 24 sata. Pritom, nemoj da kažeš svojoj devojci da nameravaš da uradiš tako nešto, jer će te izminirati kako zna i ume. Takođe se potrudi da se dobro naspavaš pre nego što se upustiš u ovakvu akciju. BTW: Ako tvoj rekord iznosi jednu snošku, čoveče, brzo ćeš ga oboriti!

Otiđi na fudbalsku utakmicu da gledaš tim za koji navijaš i to na tribinu s protivničkim navijačima. Glasno navijaj za svoj tim. Vređaj protivničke igrače. Izvadi đoku i počni da flešuješ protivničkog golmana. Ako ovo preživiš… Javi se, platiću ti pivo.

Kaća, devojka od 24 godine, koja lovu zarađuje izvodeći striptiz po klubovima zatvorenog tipa i privatnim žurkama, ovako savetuje: “Vidi sa svojom devojku da li je zainteresovana za seksi igrice. Ako jeste, dogovori se s njom da dođe kod tebe i pretvara se da je kurva ili misteriozna neznanka. Provedite celu noć odvaljujući se od super seksa. Ako nije, javi se meni, nešto ćemo smisliti.”

Izađi u zezanje sa subotom i nemoj da poneseš ni dinar sa sobom. Pravi se da si zaboravio novčanik i pokušaj da isfoliraš da ti ribe plaćaju piće. Koliko dobar budeš u čavrljanju s njima, toliko ćeš pića popiti, to ti je jasno, zar ne? I nemoj da se zbog toga osećaš glupo. Zapamti, ribe to stalno rade nama.

Otiđi u klub i đuskaj kako znaš i umeš. Nema veze što izgledaš glupo i neusklađeno, nema veze što se svi sklanjaju da ih ne lupiš i gledaju te popreko, sigurno je da ćeš se opustiti i dobro zabaviti. Zar ti nije dosadilo da stojiš u ćošku i lupkaš nogom u mestu?

Ako ti majstor zatvori vrata busa ispred nosa, nemoj da odustaneš, već sprintom trči za njim. Nećeš ga stići, to je sigurno, ali skoro svi putnici će nekoliko sekundi buljiti u tebe, a ti ćeš se za trenutak osećati kao akcioni heroj.

Ekspert za veze i seks na otvorenom Slobodan Popović nam je dao ovakav savet: “Odvezi se negde izvan grada s ribom i parkiraj sa strane puta. Krešite se i nemojte da prestajete kada vas osvetle svetla drugih kola, koja prolaze. Osim ako neka od njih nisu policijska.”

Zatvori oči i vrti se u krug 10 krugova. Onda otovori oči i zaleti se s jednog kraja kancelarije na drugi. Desiće ti se neka od sledećih stvari:

  1. povredićeš se,
  2. povredićeš nekoga,
  3. dobićeš otkaz.

Ali ćeš, definitivno, ukapirati kako život ne mora da bude toliko dosadan koliko je delovao pre nego što ste pročitali ovaj tekst.


Dejan Katalina je bio muzički kritičar na zlu glasu, danas novinski urednik i generalno oportunista. Učestvovao u pokretanju tabloida „Scandal!”. Uređivao je magazine i časopise Dugu, BgGateway, Glamur, Ekskluziv i Zoom, a trenutno je urednik magazina Super New! Sebe vidi kao novobeogradskog elitistu.

Editors choice