Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Prevaspitavanje partnerstva

Prevaspitavanje partnerstva

Emotivno vaspitanje je nešto kroz šta mnogi prođu u mladosti, u prvoj dužoj, strastvenijoj i kompletnijoj vezi koju uspeju da ostvare. A mnogi prođu nedotaknuti, tako da se pitate na koji način su oni uopšte bili deo para?!

Imajući posla s nekim muškarcima, par puta sam postavila pitanje da li si ti uopšte ikada bio u dužoj vezi, a kad stigne nadrndani odgovor naravno, moje sledeće bezobrazno pitanje je zašto onda nisi naučio kako se tretira žena?

Čak i kad je žena samo trenutni seksualni partner, da ne kažem objekat, ima muškaraca koji umeju da učine da se oseti posebno ženstvenom i uvaženom – i da stekne pogrešan utisak da je neki oblik veze na vidiku.

Ali, bolje jednokratna kraljica nego dugoročna budala. Kraljica se razočara sopstvenim očekivanjima i kad je bes prođe, može samo da poštuje muškarca koji je učinio da se oseća kao kraljica, da žali što nije bilo više takvih trenutaka i da se nada da će ih doživeti opet.

Budala prečesto ima izbor pred ogledalom: da li da njače, ili da plače?

To kako partner koji ne ume da vas uvažava kao svoju partnerku ume da vas proda u svakoj prilici, neopisivo je. Vredi doživeti.

Couple having relationship problems 1201821 Prevaspitavanje partnerstva

Nekad morate svemu da ih naučite, a nekad i možete.

Takav ume da izađe sa vama, prepusti vas društvu i čitave večeri vas uopšte ne pogleda, flertujući najotvorenije sa nekom nepoznatom ženom. I dok vi umirete od sramote zbog njegovog ponašanja, on zamišlja da je frajer i da je baš kul. Kad vas blam žive pojede i obavestite ga da biste išli kući, on mrtav hladan objavi da će da ostane još, jer se baš dobro provodi. Sutradan nema pojma šta mu prebacujete i čime vas je uvredio, a kad sledeći put uopšte nećete da izađete sa njim i njegovim društvom, on je uvređen i ljubomoran, jer voli da vas ima pred očima, a i uopšte mu ne smetate da se ponaša kao da je singl.

Svaki dogovor i plan koji ima sa vama može da se promeni u trenutku, ako se pojavi nešto primamljivije i interesantnije. Kod njega ste uvek u drugom planu, a napraviće vam scenu samo li namiriše da ste rešili da se ponašate isto kao on.

Sto puta ste ga već naljutili objašnjavajući šta vas je povredilo i na koji način želite da vas tretira, a ako ste pomislile da će se vaš trud da ga naučite partnerstvu isplatiti nekoj drugoj ženi, ne sekirajte se.

Neće. Ova vrsta emotivnog nevaspitanja ne podleže prevaspitavanju.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice