Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Prevazilaženje gaćica: Ružno, ružnije, C-String

Prevazilaženje gaćica: Ružno, ružnije, C-String

I taman kad smo pomislili da su oni krivi muški nakitnjaci što glume tange za plažu nešto najnezgodnije i najružnije što čovek može da obuče, a da kobajagi nije go, pojavila se ženska varijanta, zvana C-String.

Totalni minimalizam, najnoviji letnji hit, C-String su tange koje su, prema modnim shvatanjima evoluirale u samostojeći međunožni uložak. Učinak evolucije bi, međutim, trebalo da daje nešto bolje, praktičnije, funkcionalnije, pametnije, lepše.

Nepostojeće gaćice su jednostavno ružne. Zaostala mlađa sestra tangi sa posebnim potrebama.

Golo ljudsko telo je jednostavno lepo. Smokvin list pred pubisom je čista poezija.

Tračica u guzi je nekako grozna. Rajf između guzova, sa proširenjem veličine dnevnog uloška preko pubične kosti liči jedino na spravu za mučenje. Stvarčica je elastična, barem koliko i rajf. Ali ona je kruta i drži se za međunožje jedino pritiskom, kao štipaljka.

Na koju foru ovo može da bude udobno? Kako da ne tripujete da će svakog časa skliznuti?

145 Prevazilaženje gaćica: Ružno, ružnije, C String

I na kraju, zašto bi iko nosio nešto ovako bezvezno, kad može da bude go? Nudizam je odavno prihvaćen među ljubiteljima slobode pokreta i nesputanosti i mrziteljima belih pruga koje ostavljaju neosunčani delovi tela.

Jedino je licemerje moglo da stvori ovako retardiran “odevni” predmet, ismevajući pristojnost, erotiku, praktičnost i lepotu jednim potezom.

Doživljaj estetskog je individualan, pa onda umetnička lepota ružnog, pa o ukusima ne vredi raspravljati. Ali u tome kako C-String izgleda na vrlo lepom ženskom telu, nema nikakve estetike za doživeti, a kamoli umetničkog otklona ka estetici ružnog. A ukus je ono što potpuno, temeljno i uvredljivo nedostaje.

Nošenje C-String kupaćeg uloška izgleda dvostruko banalnije uz regularan gornji deo kupaćeg kostima. Možda bi uz gole grudi, ili nekakve poklopce za bradavice imalo malo više smisla, ali ovako deluje… kao da gledate gornji deo tela jedne osobe i donji neke druge. Nesrazmerno je, nesimetrično, besmisleno. Izgleda glupavo. Kao slika golog muškarca sa erekcijom, u belim čarapama.

Nije ni pornićarski koliko je nekako seljački.

Moda ume da unakaradi najlepše telo. Nemojte nositi rajf među nogama. Obucite kupaći u kome delujete skladno, ako pohađate regularne plaže, nosite toples i minimalni donji deo, ako silom prilike pohađate regularne plaže. A ako hoćete da se stvarno lepo osećate u svom telu, praktikujte nudizam. Kao i svaki “izam” on poseduje filozofiju, nije golotinja radi golotinje, nego nagost sa smislom, a pre svega sa potpunim uživanjem.

Izvor fotografije: tvbest.rs

Aleksina Đorđević

Editors choice