Nedeljni horoskop: 10. mart- 16. mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Priključite se “Internet revoluciji”

Priključite se “Internet revoluciji”

Zvanične statistike tvrde da blizu polovine stanovnika Srbije koristi internet. Procene su malko preuveličane, ali činjenica je da je internet sve zastupljeniji kako infrastruktura i broj računara u opticaju rastu.

Što je još važnije, razvija se internetsko poslovanje domaćih firmi koje posluju na internetu ili u vezi sa internet tehnologijama. Mnogi stručnjaci su otišli iz zemlje, ali sve je više mladih kompanija koje zasnivaju uspešne poslovne projekte koji se putem interneta obavljaju za inostrane firme (tzv. outsourcing, neka vrsta internetskog “izvoza”).

Međutim, prostora za razvijanje ima veoma mnogo. Poverenje u internet i internetsko poslovanje je veoma nisko. Svest o mogućnosti kontrole i poboljšanja rada državnih službi je veoma mala. Nedovoljna je i obaveštenost da internet može postati sirovina za veoma uspešnu granu privrede koja bi zapošljavala mlade i bila veliki izvoznik rada.

Zamislite da radite za firmu u Americi, Kanadi, Australiji, Britaniji. Zarađujete dva, tri, četiri, pet, šest puta više od prosečne plate u Srbiji, a ne morate da napuštate zemlju i perete sudove da biste preživeli. Zamislite da nikada ne morate da odlazite u poštu i čekate red, da ne morate da se šetkate od šaltera do šaltera kada vam je neophodna usluga državne službe. Zamislite da možete da kupite bilo šta putem interneta i da vam to donesu na kućnu adresu?

E, ako vam se dopadaju ove zamisli, možete se pridružiti i pomoći da se ostvare.

Kako? Veoma lako.

Kliknite ovde i popunite ovu sasvim anonimnu anketu koja će pomoći da se stekne uvid u internetske navike građana Srbije. Pomozite da se probudi svest države da je budućnost Srbije u internetskom poslovanju.

Pridružite se “Internet revoluciji”!


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice