5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Privuci njegovu pažnju… odmah!

Privuci njegovu pažnju… odmah!

1/2

Ponekad vam se čini da šta god da uradite ne možete da privučete pažnju svog muškarca i još gore, zadržite je! I ne, ne mislimo svojim izgledom i ne pričamo o privlačenju i pozivanju na seks. Za to verujemo da znate kako, a i ne treba vam neka mudrost.

Mislimo na to kako da privučete njegovu pažnju, ne biste li razgovarali, ne bi li znao da ga cenite, da brinete o njemu, ne biste li unapredili svoju vezu i dodatno se zbližili sa svojim muškarcem.

Seducing Techniques For Him Privuci njegovu pažnju... odmah!

Zato, ako nekad vidite da njegove misli lutaju ko zna gde i da iako sedi pored vas ni ne obraća pažnju na vas, vi mu kažite:

Ponosna sam na tebe! – Svakom muškarcu godi kada ga pohvalite. Želi da se oseća posebno, da zna da neko primećuje i ceni njegov trud.

Hvala ti! – Zahvalite mu se na nečemu što je uradio, nečemu što vam je priredio ili prosto jer je tu za vas, jer je dobar prema vama i jer vas voli! Ceniće to i onda i nastaviti da se tako ponaša.

Bar, večeras u 20h, nađemo se tamo! – Lepo je da isplanirate večeru, da se dogovorite oko odlaska u bioskop ili u pozorište, ali valja ostati i spontan, kao nekada na početku veze. Nađite se nakon posla u omiljenom baru, proćaskajte i popijte piće. Značiće i njemu i vama da izađete iz ustaljenog šablona.

Editors choice