5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Pro-Femina 2014.

Pro-Femina 2014.

Juče je u hotelu “Hyatt” u Beogradu održana, druga po redu, regionalna konferencija Pro-Femina. Tema konferencije bila je “Šta radimo dok čekamo bolja vremena?”.

profemine IMG 8481 Pro Femina 2014.

Odgovor na ovo pitanje, kroz raznolike teme, dali su nam brojni gosti iz zemlje i regiona. Šta nas čini srećnim, kako da budemo emotivno zadovoljni, oslobodimo se stresa, napredujemo u karijeri? Kako izgledamo, kako se hranimo?

profemine IMG 8462 Pro Femina 2014.

Osim panela koji su se bavili ovim pitanjima, govornici i publika diskutovali su na teme nasilja nad ženama, šta je razlika između
znanja i zvanja, kako se izlečiti pomoću uma i zdrave ishrane, da li je hrana postala moda i šta nam je u celom regionu zajedničko kad je o ljubavi reč.

profemine IMG 8479 Pro Femina 2014.

Ovogodišnja konferencija, u organizaciji časopisa “Lepota i zdravlje”, okupila je i mnoge poznate ličnosti, pa su tako Veran Matić, Dragana Ćosić, Isidora Bjelica, Mirjana Karanović, Brankica Stanković, Filip Ćirić, Đorđe Kortina, Aleksandra Gudelj, Fuad Backović Deen, Duška Jovanić, Vedrana Rudan i Marina Krleža bili samo neki od zainteresovanih koji su se ovom prilikom bavili ženskim temama, a koje interesuju i muškarce.

profemine IMG 8474 Pro Femina 2014.

“Čekanje može biti pogubno, nema čekanja boljih vremena, moramo da radimo na tome da budu bolja”, zaključila je Brankica Stanković, dok je Mirjana Karanović poručila: “Snovi su najlepši deo stvarnosti… sanjati, a ne zaspati, ustati i krenuti.”

Editors choice