S obzirom da je prošla nedelja bila u znaku internzivne pomoći ljudima ugroženim od poplava sajt MojOdmor.rs odlučio je da produži nagradni konkurs sve do 7. juna. To znači da imate još vremena da učestvujete i osvojite jedno od tri vredna putovanja i još mnogo lepih nagrada.

Sve što treba da uradite je da posetite facebook stranicu Mojodmor.rs, prijavite se na aktuelni foto konkurs i takmičite za nagradno putovanje. Dobitnici prve tri nagrade će moći da povedu prijatelja i uživaju na putovanju po izboru u vrednosti od 1000€, 700€ ili 300€.

800x600 M 2 Produžen nagradni konkurs na sajtu MojOdmor.rs!

Pored nagradnog konkursa, nedavno redizajnirani sajt Mojodmor.rs sadrži bogatu ponudu turističkih aranžmana koje je sada, zahvaljujući novim funkcionalnostima moguće brzo i jednostavno pretražiti.

Interaktivne mape, optimalna količina informacija i pregledan dizajn su karakteristike, koje sajt Moj odmor izdvajaju od sajtova sa istom tematikom.

800x600 Z 2 Produžen nagradni konkurs na sajtu MojOdmor.rs!

Novi redizajn omogućava pristup sajtu sa mobilnih uređaja i tableta što vam omogućava da pronađete putovanje iz snova  u bilo kom trenutku.

Landing page sajt v1 Produžen nagradni konkurs na sajtu MojOdmor.rs!

Probajte novi redizajn sajta i saznajte sve detalje nagradnog konkursa na sajtu www.mojodmor.rs .

Jer ti to zaslužuješ!

Editors choice