Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Program koji ti donosi zaposlenje u 2017. godini

Program koji ti donosi zaposlenje u 2017. godini

U okviru svoje strategije za razvoj talenata, revizorsko-konsultantska kompanija EY (Ernst & Young) po drugi put organizuje program neformalne edukacije mladih u Republici Srbiji pod sloganom “Tvoja karijera počinje ovde”. Program je koncipiran tako da uključuje radionice i testiranja kandidata uz finalno takmičenje, a na osnovu osvojenih poena prvoplasiranim kandidatima će biti omogućene stipendije i prakse u EY Srbija, sa mogućnošću zaposlenja od oktobra 2017. godine. Finalno takmičenje – biznis simulacija biće održana u martu mesecu 2017. godine godine u Beogradu, a takmičiće se 20 najboljih kandidata.

Za program “Tvoja karijera počinje ovde” mogu se prijaviti i učestvovati studenti svih godina studija, kao i nezaposleni, visokoobrazovani mladi do 2 godine nakon diplomiranja. Program će se sprovoditi u prostorijama kompanije EY u Beogradu.

tvoja karijera pocinje ovde 1 Program koji ti donosi zaposlenje u 2017. godini

Program “Tvoja karijera počinje ovde” se po drugi put realizuje u Republici Srbiji, dok je prošle godine po prvi put realizovan i u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Pokazao se kao veoma uspešan, učesnici su bili zadovoljni znanjem i iskustvom koje su stekli, a EY je dobio veoma kvalitetne stipendiste i buduće zaposlene.

“Jedan od najvećih izazova današnjice, kada je tržište rada u Srbiji u pitanju jeste zapošljavanje mladih bez iskustva. Izuzetno sam ponosna na činjenicu da je kompanija EY, kao multinacionalna kompanija prepoznala njihovu snagu i ogorman potencijal. Sa tim u vezi, ovaj projekat ima cilj da zajedničkim snagama Univerziteta u Srbiji i kompanije EY olakša mladima put do zaposlenja, ukaže na značaj radne prakse, kao i značaj veština upravljanja karijerom”, istakla je Sonja Jovanović, HR direktor kompanije EY.

Način prijavljivanja za kandidate:

CV na engleskom jeziku kandidati dostavljaju do 15. februara 2017. godine na mail: hr.serbia@rs.ey.com. Selekcija učesnika biće vršena na osnovu dostavljenih biografija.

Za sve informacije u vezi Programa neformalne edukacije “Tvoja karijera počinje ovde” pratite našu FB stranicu EY Serbia Careers i Twitter @EY_CareersSR.

Grupe će biti organizovane u periodu decembar 2016/mart 2017.

Finalno takmičenje najboljih 20 studenata je u martu 2017. godine

Realizacija praksi za najboljih 10 studenata je u periodu oktobar 2017 – maj 2018. godine.

Editors choice