Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Program vežbi za savršene trbušnjake: Nivo 3

Program vežbi za savršene trbušnjake: Nivo 3

Prethodne tekstove iz serijala “Program vežbi za savršene trbušnjake” možete pročitati ovde.

Posle, pa može se reći, za nekog i “dva kruga pakla”, dolazimo i do trećeg. Ako ste izdržali prva dva nivoa, ni treći vam neće biti problem. Kao i uvek, tu je kratak opis vežbi i video-prezentacija.

Men workout Program vežbi za savršene trbušnjake: Nivo 3

Treći nivo, za odlučne, za jake

Serije se rade sa 50 ponavljanja. Prva je “sveća” sa dodirivanjem listova, na koju se nadovezuju izvođenja sa držanjem tega iznad vas pri vežbanju. Teg neka bude minimalne težine: kilogram za devojke, a dva kilograma za momke. Ne pravite pauzu dužu od 30 sekundi, ali obavezno ustanite, po potrebi malo izmasirajte ili protresite mišiće koji vas bole ili zatežu i počnite sa sledećom serijom. Predviđena je za bočne trbušne mišiće. To je dobro nam poznata vežba “koleno-lakat”, a sledeća se izvodi tako što sednete u položaj kao kad izvodite “sklopku”, a zatim gornji deo tela ide u jednu, a noge u drugu stranu. Posle još jedne pauze radite “cik-cak”, a zatim ukrštanje nogu iz poluležećeg položaja. Zatim, pravac tuširanje, zaslužili ste.

Women workout Program vežbi za savršene trbušnjake: Nivo 3

Osmeh je bitan faktor i za trening

Malo podsećanje: što više izbegavajte proizvode poput Coca-Cola-e, što manje posećujete McDonalds i KFC, a sada verovatno mogu da očekujem FBI na vratima zbog kampanje protiv njihovih vodećih nacionalnih brendova. Šalu na stranu, pripazite na ishranu, pijte bar dve do tri litre vode dnevno, konzumirajte voće i povrće, a što se tiče gaziranog i masnog, ako već ne možete da “iskulirate”, bar redukujte unos takvih namirnica.


Radoslav Rade Jokić je diplomirani sportski novinar, bivši košarkaš, obožava sport, bilo to gledanje ili bavljenje istim. Slobodno vreme posvećuje bliskim ljudima, kao i rekreaciji, pisanju, čitanju… Muzika ga opušta i motiviše. Zavisnik od komunikacije sa ljudima, ne voli samoću i tišinu. Kako i sam kaže “nikada ga ne drži mesto”, čovek je “od akcije”, a Beograd je pravo mesto za njega jer mu pruža sve što mu treba.

Editors choice