Četvrta po redu knjiga u izdanju Udruženja građana Trablmejker nedavno je izašla iz štampe, a njena promocija biće održana u subotu, 23. februara, u KC Grad – sa početkom od 19 časova.

Knjiga je nastala kao rezultat konkursa za kratku priču pokrenutog pre godinu dana na istoimenu temu. Budući da je ova tema bila neiscrpna mnogim piscima iz zemlje, regiona i sveta, broj autora smo morali da svedemo na 49 i na 51 priču o njihovom zločinu nad ljubavlju.

Najava Kako sam ubio ljubav Promocija knjige “Kako sam ubio ljubav” UG Trablmejker

Posetite promociju!

Pored autora, zaslužni što je knjiga danas ispred nas su i urednici izdanja Tamara Lujak i Nenad Novković – koji je zaslužan i za sjajan izgled korica.

“Za ljubav je potrebno vreme. Dani i meseci da do nje dođe. I strpljenje. Danima i mesecima da se ona očuva. Samo sekunda nepažnje je dovoljna da se ubije. A kad umre, pišu se priče o tome…

Mi smo sve vaše priče o ljubavi koje više nema skupili u jednu knjigu i nazvali je ‘Kako sam ubio ljubav’. Ovih dana, zbirka je konačno ugledala svetlost dana. Promocija drage nam zbirke, na koju su dobrodošli svi koji nas podržavaju i koje Trablmejker podržava, biće održana 23. februara u KC Grad, sa početkom u 19 časova.” – poručuje UG Trablmejker.

Editors choice