Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Pronađi svoj unutrašnji mir

Pronađi svoj unutrašnji mir

Da bi se ovladalo unutrašnjim mislima potrebno je vreme, praksa, a i učitelj. Mi ćemo se potruditi da danas budemo vaš duhovni učitelj.

Nema ničeg više svetog u životu od unutrašnjeg mira i spokoja koji on donosi. Najsrećnije su spokojne osobe i bez griže savesti koja bi ih mučila. Možete imati sve materijalne stvari koje poželite, ali ako nemate unutrašnji mir, vaš život gubi smisao, baš kao što i te materijalne stvari gube vrednost.

Ljudi sa unutrašnjim mirom nisu mirnog ponašanja, baš naprotiv, oni su spremni da čine svakojake ludosti u ime spokoja i sreće koje ih prate. Mir se gradi, baš kao što se gradi i reputacija.

Budi u miru sa sobom

Veoma je važno biti načisto sa sobom, da bi raščistio i sa drugima. Objektivnost prema sebi glavna je stvar u ovoj misiji pronalaženja sebe. Svako pravi greške, pa možete i vi. Samo je važno prihvatiti ih i krenuti dalje. Takođe, morate prihvatiti sebe: svoj fizički izgled, porodicu, to što jeste. Treba se pomiriti sa činjenicom da nikada nećeš biti vitka manekenka sa blistavobelim osmehom, jer si rođena sa drugom misijom.

Prihvati svoje nedostatke i smej im se, jer ćeš tako poslati poruku osobe koja stoji čvrsto na nogama.

Slika 187 Pronađi svoj unutrašnji mir

Nikad ne žuri, radi sve mirno i staloženog duha. Nemoj izgubiti svoj unutrašnji mir zbog ičega, čak i kada tvoj celi svet deluje uznemireno

Budi u miru sa drugima

Nakon što se pomiriš sa sobom možeš da uspostaviš divnu komunikaciju sa drugima. Prenosi samo dobre vibracije i daruj ljude isključivo lepim rečima. Čovek je ono što prenese i podeli, daleko od toga da je savršen, ali savršenstvu treba da teži. Opraštaj, da bi dobio oproštaj, izvini se da bi dobio “izvini”, kaži hvala onda kad se niko ne seti.

Budi zadovoljan onim što imaš

Unutrašnji mir nestaje onda kada se jave požude. Uvek treba maštati i sanjati, ali ne i gunđati o teško dostupnim stvarima. Tu se stvara nesklad i zbrka u mislima. Zato, zadovoljavaj se malim stvarima. Neka te one podjednako čine srećnim kao i velike.

Izvor fotografija: opusteno.rs, lundzas.beep.com


Violeta Stojanović

Editors choice