Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Pronašla sam rešenje za suvu kožu, a nije ni krema ni losion! (BLOG)

Pronašla sam rešenje za suvu kožu, a nije ni krema ni losion! (BLOG)

1/2

Moje ime je Ivana Tomić i imam izrazito suvu kožu. Hm, ovo zvuči kao da se ispovedam na nekom sastanku anonimnih devojaka koje imaju suvu kožu, samo što nisam ostala anonimna. Pa, ovo je iz jednog prostog razloga – trebalo bi da znaš kome možeš da zahvališ što je tvoja suva koža napokon meka, hidrirana i nežna! I da, bez krema ili losiona, za koje se ispostavilo da su, makar iz mog iskustva, čista laž. (Hej, to uopšte nije fer!) Onda, u čemu je tajna? Koje je rešenje za suvu kožu? Reći ću ti samo jednu reč – kafa.

Kafa? Da, znaš, tvoj omiljeni napitak bez kojeg ne možeš da započneš dan. I mogu ti reći, veza između kafe i moje (sada) prelepe kože je vrlo simbolična.

Jednog dana sam se našla sa drugaricom, otišle smo na kafu, nismo se videle sto godina i valjalo se dobro ispričati. Kao i uvek naručujem produženi sa toplim mlekom i čašu vode i samo mi odjednom nešto privlači pažnju – moja drugarica je prosto sijala! Koža joj je bila zdravo rumena, blistava i nežna na sam pogled! Vidim, nije imala na licu ni trunku šminke. Krajičkom oka se pogledam u stakleni sto i vidim kako izgledam sivo, umorno, na pojedinim mestima čak i pomalo crvenkasto i ooo, pa izašao mi je i novi “lišaj” kraj usne. Pa lepo. I šta još vidim – dve linije na čelu. Pa super, em imam suvu kožu koja je očigledno iritirana i beživotna, em mogu da počnem da brojim bore…

Drugarica je primetila da je ljubomorno zagledam (ups, izvini!) i pitala me je šta mi je kog đavola. Pošto sam već bila iritirana baš kao i moja koža, sasula sam joj u lice optužbe koje su ličile na ono dečije “kako ti smeš da imaš lepu kožu, a ja ne, kako kada si i ti imala suvu kožu kao i ja, kako je više nemaš” i tako to. Bez pardona je počela da mi se smeje u facu, a onda je elegantno izvadila mobilni telefon iz torbe, ukucala nekoliko reči i pokazala mi ekran: MARK Coffee Pepermint – MARK scrub Srbija, čitam i ne shvatam. Ona mi je u stvari otkrivala svoju najveću beauty tajnu, a ja ne kapiram! Pa stvarno, Ivana!

Editors choice