Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Pronašli smo najudobniju obuću za Stylish leto!

Pronašli smo najudobniju obuću za Stylish leto!

1/2

Visoke potpetice su sigurno najveća ljubav svake stylish devojke, jer pružaju lep izgled, odlično upotpunjuju odevne kombinacije, a još važnije, svaka žena se u njima oseća samopouzdanije i bolje, a to direktno utiče i na bolji stav i pojavu koju prezentuje svojoj okolini. Ali, nekad problem zaista bude udobnost. Šta da radiš tada kada želiš da izgledaš lepo i moderno, a da imaš potpuni komfor u svojim cipelama?!

Nemoj da se brineš, rešenje uvek postoji, bar ga mi imamo kada su dobar stil i još bolji izgled u pitanju. Nije nam trebalo mnogo vremena da osmislimo i pronađemo rešenje, jer nam se nudilo već na prvi pogled, sve na jednom mestu, savršen dizajn i udobnost pronašli smo u samo jednom modelu veoma zanimljivih papuča brenda Kanna.

kanna 4 Pronašli smo najudobniju obuću za Stylish leto!

Leto je samo po sebi nekada naporno zbog visokih temperatura, da se čak ni u svojoj koži ne osećaš uvek najbolje, ali kada je tvoj korak “olakšan” onda se i dan lako prebrodi i završi veoma uspešno. Bilo da si krenula na posao koji ne zahteva preveliku formalnost i uniformisanost, možda da špartaš po gradu završavajući svakodnevne obaveze, ako si pošla do obližnjeg marketa ili pijace, u šoping sa drugaricama po neke nove odevne komade, ili u neki večernji provod, jedan ovakav model papuča će ti dobro doći baš u svakoj situaciji kroz koju prolaziš tokom dana ili večeri.

kanna 1 Pronašli smo najudobniju obuću za Stylish leto!

Od strane predivne Španije stigao je kod nas novi i veoma kvalitetan brend Kanna koji je pružio nešto šta nismo imali baš na našem tržištu. Svi smo nekada slušali priče starijih kako su odlazili kod svojih obućara kako bi im ručno napravili novi par cipela, te su na taj trenutak čekali čak i mesecima, a sada to više ne moraš da čekaš ni jednog jedinog momenta. Obuća brenda Kanna se ručno proizvodi, što je zaista savršeno, a osim toga, njihov najveći plus su to što se koriste prirodni materijali poput pamuka, jute, rafia. Upravo Španija, mnogo Sunca, more, uticali su i na sam dizajn modela koji neodoljivo podsećaju na peskovite plaže i morski povetarac, a sve to se našlo i u ovim interesantnim papučama u koje je tako lako zaljubiti se.

kanna 2 Pronašli smo najudobniju obuću za Stylish leto!

Editors choice