Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Prvi gost Radisson Blu Old Mill hotela u Beogradu

Prvi gost Radisson Blu Old Mill hotela u Beogradu

Jedan od beogradskih hotela, čije se otvaranje željno iščekivalo, dobio je svog prvog gosta. Na svečanoj ceremoniji prvi gost hotela bio je gradonačelnik Beograda, Siniša Mali.

Radisson 4 Prvi gost Radisson Blu Old Mill hotela u Beogradu Radisson 3 Prvi gost Radisson Blu Old Mill hotela u Beogradu

Rezidor Hotel Grupa, jedna od najbrže rastućih hotelskih grupacija u svetu, objavila je da je hotel Radisson Blu Old Mill otvoren za sve goste od 10. decembra. Prve rezervacije već su pristigle iz Belgije, Nemačke i Austrije. Hotel se nalazi u blizini Beogradskog sajma i jedne od najvažnijih saobraćajnica u gradu. Radisson Blu Old Mill predstavlja i pravu lokalnu znamenitost, jer se nalazi na lokaciji nekadašnjeg Starog mlina, a u sam hotel su, tokom izgradnje, inkorporisani delovi Starog mlina.

Radisson 5 Prvi gost Radisson Blu Old Mill hotela u Beogradu

Hotel ima savršenu vezu sa centralnim delom Beograda, kao i sa poslovnom zonom na Novom Beogradu. Osim 236 soba – koje uklučuju specijalne usluge poput besplatne brze internet konekcije, Express odjavljivanja ili Super doručka – u okviru hotela nalaze se i restoran i bar, wellness deo i parking. Takođe, deo hotela je i prostor za sastanke, površine 500 kvadratnih metara, koji se sastoji od šest konferencijskih sala sa najsavremenijom audio-video tehnikom.

Radisson 6 Prvi gost Radisson Blu Old Mill hotela u Beogradu

Kao deo kulturne baštine grada, Radisson Blu hotel zadržao je duh i arhitekturu Starog mlina. U svim sobama nalaze se slike umetničkog studija Strauss & Hillegaart, dok je hotel dizajnirao svetski poznati studio Graft.

Editors choice