Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Put oko sveta: Luksuzni apartman avion usred džungle

Put oko sveta: Luksuzni apartman avion usred džungle

Ako ste leteli avionom, sigurno je i da ste pokušali zaspati u istom, međutim to baš i nije tako jednostavna radnja. Koliko je samo iritantno što ne možete da ispružite noge i namestite se kao čovek! Međutim, to nije slučaj sa svim avionama, makar ne sa onim koji se nalazi u jednom od najlepših parkova Pacifika, na Kostariki.

Praktično usred džungle, okružen netaknutom prirodom, biljnim i životinjskim svetom, belim peščanim plažama i vodopadima, na visini od nekoliko metara nalazi se čvrsto usidren luksuzni apartman Boinga 727!

Ovaj jedinstveni apartman sadrži sve što možete poželeti, obilje komfora i luksuza, a iz njega se pruža neverovatan pogled na prirodu i nepregledan Pacifik.

boeing727istransformedintohotelsuiteincostaricandesignboom01 Put oko sveta: Luksuzni apartman avion usred džungle boeing727istransformedintohotelsuiteincostaricandesignboom04 dwmlh Put oko sveta: Luksuzni apartman avion usred džungle boeing727istransformedintohotelsuiteincostaricandesignboom05 lyyem Put oko sveta: Luksuzni apartman avion usred džungle

Dan u apartamnu košta 500 dolara, što nije toliko drastična cena, ali pre no što odlučite da se zaputite u ovaj avanturistički doživljaj, treba da znate da je ova rajska destinacija dom simpatičnih “Squirrel” majmuna, koji nastanjuju ostrvo od pamtiveka. Vrlo su pitomi, ali buka koju proizvode je zaglušujuća. Poznati su i po tome što se iznenada pojavljuju, te ukoliko ste slabog srca ovo nikako nije idealna destinacija za vas.

boeing727istransformedintohotelsuiteincostaricandesignboom07 hbbjs Put oko sveta: Luksuzni apartman avion usred džungle boeing727istransformedintohotelsuiteincostaricandesignboom11 ivuef Put oko sveta: Luksuzni apartman avion usred džungle boeing727istransformedintohotelsuiteincostaricandesignboom12 qsllf Put oko sveta: Luksuzni apartman avion usred džungle

Ipak, kada vidte fotografije avion-apartmana, teško da ćete videti bilo šta negativno u vezi sa ovim fantastičnim mestom.

Maja Bunčić

Editors choice