Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Putovanje: Pet mesta koje morate posetiti u Briselu

Putovanje: Pet mesta koje morate posetiti u Briselu

Brisel je najveći i glavni grad Belgije. Ovo je grad kontrasta u kojem je sve moguće. Dok ste u Briselu morate probati njihovo pivo ali i posetiti lokalna mesta kako biste osetili pravi duh ovog grada. Ako vas put nanese u Brisel, pogledajte koja mesta obavezno morate posetiti.

Brisel Putovanje: Pet mesta koje morate posetiti u Briselu

Možda niste znali ali Briselje poznat po svojoj istoriji humora. Postoji dosta  muzeja u kojima se prikazuju različita dela iz oblasti komedije kao što su stripovi. A jedan od najpoznatijih muzeja je The Belgian Comic Strip Centre. Najbolji način da upoznate koliko je humor prisutan u ovom gradu, jeste da obratite pažnju na murale koji su urađeni svuda po gradu.

Cafe Belaga– Ovo je jedno od najpoznatijih mesta u Briselu. Ukoliko želite da se osetite kao domaćin onda morate svratiti u ovaj lokal. U njemu ćete osetiti praviučar Brisela. Nalazi se u centru grada i odličan je za kratke predahe od dugog razgledanja grada. Ali ovde možete svratiti i uveče kada se pušta odlučna muzika.

Dok ste u Briselu, ne smete prpoustiti da probate njihovo pivo. Moeder Lambic je pravo mesto za to. Ako  želite da idete na mesto koje je karakteristično za Belgijance, onda probajte ovaj bar. U njemu ćete moći da probate sve vrste piva, ali i da uživate u hrani.

7302998546 c14746d47a Putovanje: Pet mesta koje morate posetiti u Briselu

Ukoliko želite da okusite noćni život Brisela onda ne smete propustiti da odete u klub Madame Moustache. Klub sa velikim prostorom sa igrom i odličnim izborom pića. Ulaz se plaća oko 7 eura. U njemu se puštaju sve vrste muzike a nekada se organizuju i tematske večeri, Ovo je svakako mesto koje morate posetiti ukoliko želite da osetite noćni život Brisela.

Le Sablon je stara četvrt u srcu Brisela. U njoj se nalazi mnoštvo restorana, kafića, prodavnica. Iskoristite šetnju ovim delom odmora u Briselu.

Mirjana Radojević

Editors choice