Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Radiant Orchid boja u enterijeru

Radiant Orchid boja u enterijeru

Dizajner Gentet poznat je stručnjak za opremanje enterijera, ali i kao specijalista da ljubičastu boju prikaže na najbolji način. O boji Radiant Orchid dosta smo pisali. Osim što ima posebnu notu u sebi i moderna je, ona donosi svežinu i sjaj.

Ona je mešavina roze i ljubičaste, vulkan koji odnosi sve ostale boje u senku, a ovaj dizajner se potrudio da je stavi u prvi plan. Posebno je iskoristio za jastuke i tepihe, a ono što sledi jeste enterijer inspirisan baš ovom fuzijom ljubičaste.

Ovo je živa boja, najbolja u kombinaciji sa prirodnim tonovima. Takođe predstavlja veoma hrabar korak i svi oni koji se odluče da im ova boja krasi prostor, umetničke su duše.

Ukoliko želite suptilniji izgled, možete se odlučiti za malo svetlije nijanse ove boje, više nalik roze. Takođe ostavlja lep utisak kada je samo jedan komad nameštaja u ovoj boji. To mogu biti na primer stolice ili kauč. U spoju sa crnom odaje utisak elegantnog prostora, nalik kraljevskom. Najekstremniji primeri jesu mešanje ove boje sa zlatnom i smaragnozelenom.

Kada sumiramo utiske, možemo reći da je ova boja veoma moderna i izbor je ljudi sa stilom. Da ne bismo dužili, umesto nas pričaće slike koje slede.

110 Radiant Orchid boja u enterijeru 28 Radiant Orchid boja u enterijeru 47 Radiant Orchid boja u enterijeru 55 Radiant Orchid boja u enterijeru 61 Radiant Orchid boja u enterijeru 72 Radiant Orchid boja u enterijeru 82 Radiant Orchid boja u enterijeru

Violeta Stojanović

Editors choice