Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Raiffeisen Club Dani sporta 2013

Raiffeisen Club Dani sporta 2013

Evropska studentska organizacija ESTIEM LG Beograd sa Fakulteta organizacionih nauka organizuje već po četvrti put, 1516. juna manifestaciju “Dani sporta” u Sportskom centru Olimp, ovaj put pod pokroviteljstvom Raiffeisen banke i imenom “Raiffeisen Club Dani sporta.

Raiffeisen Club Dani sporta je projekat koji predstavlja sportsku manfiestaciju koja se tradicionalno održava u ovom periodu i ima za cilj da kod mladih probudi sportski duh kao i svest o važnosti zdravog života i bavljenja fizičkom aktivnošću.

521370 413175188703721 174295109 n Raiffeisen Club Dani sporta 2013

Promocija se vrši kroz igre i takmičenja kako u kolektivnim tako i u induvidualnim sportovima. Kako zdrav život podrazumeva i zdravu okolinu u kojoj živimo, ovaj projekat ima osvrt i na ekologiju, gde se takođe teži podići svest o važnosti zaštite životne sredine

Osnovu projekta čine kolektivni i individualni sportovi koji predstavljaju takmičarski deo manifestacije sa ciljem da okupe što veći broj studenata. Učesnici će imati priliku da se takmiče, ali pored toga i priliku za lepo druženje i zabavu. Tu je i edukativni deo manifestacije koji je usmeren na pitanja koja se tiču ekologije. Odvija se neposrednim i interesantnim načinom kako bi se prevazišle loše navike koje uništavaju ekologiju.

Kolektivni sportovi obuhvataju fudbal, odbojku i košarku, dok se kao induvidualni sport pojavljuje stoni tenis. Tu su i Igre bez granica koje predstavljaju egzibicioni deo projekta i imaju nekoliko zanimljivih disciplina. Pored svega ovoga, kao sportski eko dodatak projektu, biće organizovani i slam dunk, takmičenje u slobodnom šutiranju na koš loptama od recikliranih materijala, kao i eko trka. Sve ovo će biti propraćeno i chill zonom, kao prostorom za odmor učesnika i svih prisutnih koji dođu da podrže projekat, a tu će se naći lazy bag-ovi, DJ, i određene propratne aktivnosti.

Prijave traju od 20. do 24. maja.

Više informacija možete pronaći na sajtu http://estiem.org.rs/srpski/estiem-dani-sporta

Editors choice