5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Raquel Zimmermann za “W Korea” jul 2011.

Raquel Zimmermann za “W Korea” jul 2011.

Brazilski model Rakel Zimerman (Raquel Zimmermann)  je za fotografisanje doletela sa Rio Fashion Week-a, gde je bila ekskluzivno lice brenda Animale. Naslovna strana i editorijal “W” magazina za Koreju slikani su u Njujorku, a fotografije je uradio Vili Fanderpere (Willy Vanderperre). Stilista Olivije Rico (Olivier Rizzo) je kako kroz odeću, tako i kroz šminku, promovisao aktuelni trend color blocking.

raquel01 Raquel Zimmermann za W Korea jul 2011. raquel02 Raquel Zimmermann za W Korea jul 2011. raquel03 Raquel Zimmermann za W Korea jul 2011. raquel04 Raquel Zimmermann za W Korea jul 2011. raquel05 Raquel Zimmermann za W Korea jul 2011. raquel06 Raquel Zimmermann za W Korea jul 2011.
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice