5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Pet razlika između zrele i nezrele veze

Pet razlika između zrele i nezrele veze

1/2

Zrela veza može da postoji čak i među veoma mladim ljudima i to su oni primeri parova koji su zajedno još od srednje škole i koji su odrasli zajedno u užem i širem smislu tog pojma. Odrasli su na isti način, imali su slične kapacitete i razvili su se u istom pravcu.

Učili su zajedno i shvatali život i ljubav na isti način. I to je dar i blagoslov i retkost. Zrela veza se formira među osobama od integriteta, koje vole same sebe i svoj život, koje umeju i imaju da daju. Pre svega, one daju ljubavi svaku šansu.

Ljubav se ne podrazumeva, nego se neguje i čuva

Ljubav nije talas koji nas neprekidno nosi bezbedne na svom vrhu. Nego onaj koji nas tresne o obalu i razbije nam iluzije. Ljubav sama po sebi, neće ništa učiniti za vezu. Jer ona se ogleda u odnosu dvoje ljudi i ne služi da se njome popune rupe u karakteru, vrednostima, zajedništvu. Dvoje ljudi, spremnih da im ljubav potraje dok su živi, spremni su da učine sve da im ljubav potraje. Oni neguju svoj odnos na svaki način, posvećuju se jedno drugom i pronalaze najveću radost u svojoj vezi.

zrela i nezrela veza Pet razlika između zrele i nezrele veze

Zreli parovi računaju na probleme, ne očekuju da im sve ide glatko

Lako je voleti se kao u bajci, dok se ne pojavi nikakvo iskušenje da oproba stabilnost naše veze. Zreli parovi ne očekuju da izazova neće biti, ali ne brinu o tome. Bave se sobom, bave se svojim poslovima, bave se svojom vezom i prevazilaze obične probleme, kao što su dosada, ljubomora, odsustvo partnera, jednako kao što prevazilaze i velike i ozbiljne izazove – tako što rade sve što treba da se uradi i sve što mogu da urade.

Editors choice