Hah, koliko me mrskih gluposti čeka danas… Mrzi me oči da otvorim, a kamoli da ustanem i krenem u nove radne pobede.

A zašto bih možda i danas baš mogla da ustanem i krenem?

Zato što ću se smejati.

Sposobna sam da se nosim sa glupostima, nije mi prvi put, u stanju sam da uključim automatskog pilota i da odrađujem, kad me mrzi da se uključujem, ali ako tako primenim zaštitu od mrskih gluposti, propustiću onaj momenat apsurda, onaj smisao besmisla koji me uvek slatko nasmeje.

7 Reasons Why Your Day Should Start Before 7 AM 1 Razlog da ujutru ustanem (2. deo)

Ponekad nas nervozni počeci dovedu do sasvim zabavne razrade i iznenade nas poentom

Tako sam jednom sva nadrndana išla da pratim neku crkvenu seosku manifestaciju, a to je jedna od žestoko mi mrskih gluposti, ali vreme je bilo sunčano, priroda zelena, a momci i devojke u folkloru neobično stasiti i neobično vični preplitanju nogama u opancima. Pa sam počela da ih pažljivo gledam i da vidim neka lica koja odnekud poznajem.

Čoveče, ovo je ona plava, Izi (Izzie) iz Grejs Anatomi (Grey’s Anatomy), a ovaj dasa desno, što ovako ponosno i graciozno skakuće, to je Val Kilmer sa šajkačom i čakširama! Prepoznala sam još i Anicu Dobru, odmah pored nasmejanog i đipanju predanog Džonija Štulića, pre nego što sam se presamitila od smeha, pokušavajući da maskiram cerekanje vezivanjem pertli.

Pa nikad neću zaboraviti to VIP kolo, a smrtno mi se nije išlo!


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

 

 

 

 

Editors choice