Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Reakcije i komplimenti pre, tokom i posle seksa

Reakcije i komplimenti pre, tokom i posle seksa

1/2

Jednom je jedan iskusan tip rekao da prvi put sa nekim u krevetu treba da bude kao direktan prenos sa dvoje komentatora. Prilično tačno, ali ne shvatajte sve bukvalno. Nije potrebno da se komentariše svaki potez i nije obavezna verbalizacija.

Ali ako ste potpuno tihi i nemate nikakve komentare, ne dajete nikakve instrukcije i ne upućujete nikakve komplimente, onda ste prosto seksualno nevaspitani. Niko ne voli da pokušava naslepo i da pretpostavlja da vam se možda dopada to što se dešava ili da strahuje da vam se uopšte ne dopada.

Kulturno je i poželjno osmehivati se, uzdisati i na druge neverbalne načine izražavati stepen uzbuđenja i uživanja. Ali treba i progovoriti.

Uputiti komplimente i pohvale partnerovom telu, prokomentarisati njegovo strastveno raspoloženje i artikulisati njegov uticaj na vas.

Žene vole da čuju kako su lepe i poželjne, kako vam se sviđaju njihove grudi i zadnjica, kako im je koža kao somot. Vole i kad im kažete da su baš divlje ili nežne ili vrele i vole da čuju kako uživate u njihovom uživanju.

Muškarci takođe cene komplimente, a žene ih rado upućuju njihovim ramenima, rukama, pločicama na stomaku, čvrstoj zadnjici i, naravno, njihovom ponosu. Vole da čuju kako im je čvrst, lep i ukusan i vole da vide i osete akciju kojom potkrepljujete izrečeno.

Kad ste sa nekim u krevetu, osnovna kultura je da reagujete na sve što se dešava. Intimna akcija ne trpi nedostatak reakcija. U krevetu ne treba da se suzdržavate, nego da se izražavate.

Kultura u krevetu Reakcije i komplimenti1 Reakcije i komplimenti pre, tokom i posle seksa

Ako vam se nešto ne dopada, zaustavite to i preusmerite radnju onako kako znate da će vam prijati. Ako vam se baš dopada, reagujte na svaki način, a ako vaša reakcija utiče na to da partner ubrza i pojača pokrete, onda treba da mu date jasna uputstva da radi baš onako kao maločas, jer vam to najviše prija.

Editors choice