Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Reakcije i komplimenti pre, tokom i posle seksa

Reakcije i komplimenti pre, tokom i posle seksa

1/2

Jednom je jedan iskusan tip rekao da prvi put sa nekim u krevetu treba da bude kao direktan prenos sa dvoje komentatora. Prilično tačno, ali ne shvatajte sve bukvalno. Nije potrebno da se komentariše svaki potez i nije obavezna verbalizacija.

Ali ako ste potpuno tihi i nemate nikakve komentare, ne dajete nikakve instrukcije i ne upućujete nikakve komplimente, onda ste prosto seksualno nevaspitani. Niko ne voli da pokušava naslepo i da pretpostavlja da vam se možda dopada to što se dešava ili da strahuje da vam se uopšte ne dopada.

Kulturno je i poželjno osmehivati se, uzdisati i na druge neverbalne načine izražavati stepen uzbuđenja i uživanja. Ali treba i progovoriti.

Uputiti komplimente i pohvale partnerovom telu, prokomentarisati njegovo strastveno raspoloženje i artikulisati njegov uticaj na vas.

Žene vole da čuju kako su lepe i poželjne, kako vam se sviđaju njihove grudi i zadnjica, kako im je koža kao somot. Vole i kad im kažete da su baš divlje ili nežne ili vrele i vole da čuju kako uživate u njihovom uživanju.

Muškarci takođe cene komplimente, a žene ih rado upućuju njihovim ramenima, rukama, pločicama na stomaku, čvrstoj zadnjici i, naravno, njihovom ponosu. Vole da čuju kako im je čvrst, lep i ukusan i vole da vide i osete akciju kojom potkrepljujete izrečeno.

Kad ste sa nekim u krevetu, osnovna kultura je da reagujete na sve što se dešava. Intimna akcija ne trpi nedostatak reakcija. U krevetu ne treba da se suzdržavate, nego da se izražavate.

Kultura u krevetu Reakcije i komplimenti1 Reakcije i komplimenti pre, tokom i posle seksa

Ako vam se nešto ne dopada, zaustavite to i preusmerite radnju onako kako znate da će vam prijati. Ako vam se baš dopada, reagujte na svaki način, a ako vaša reakcija utiče na to da partner ubrza i pojača pokrete, onda treba da mu date jasna uputstva da radi baš onako kao maločas, jer vam to najviše prija.

Editors choice