Sve što izgovorite ostvariće se! Zato ukoliko odlučite da koristite negativne reči i fraze koje vas ograničavaju, očekujte da će vam takav život i biti.

Zato bi trebalo da naučite da svojim mislima i rečima u svoj život privučete samo pozitivne stvari. Počnite da menjate život tako što ćete promeniti svoj rečnik. Videćete promene već kroz nekoliko meseci.

Ne mogu

Možeš! Sve možeš da uradiš ukoliko kao prvo odlučiš da to želiš, a onda se izboriš da to i postigneš. Ništa nije lako i jednostavno, ali je sve moguće. Zato pokušajte i to ne jednom nego milion puta i na kraju ćete sigurno uspeti. Ne odustajte i pre početka!

Nikad

Nikad ne reci nikad! Jednostavno nikada ne možeš znati kako ćeš razmišljati i kako ćeš se osećati ni sutra, a kamoli u nekom trenutku u budućnosti. Zato se ne zaklinjite i ne obećavajte unapred nešto u šta ne možete biti sigurni.

0x6001 Reči koje morate da izbacite iz svog rečnika

Mrzim

Ništa i nikoga nemojte da mrzite. To negativno osećanje vam ne treba u životu. Ukoliko nešto ne volite, izbegavajte, ali nemojte sebe zamarati osećanjem mržnje i svom tom negativnom energijom.

Pokušaću

Možda… Ili hoćeš ili nećeš, nema šta da pokušavaš ili da se nadaš da ćeš moći. Odluči, a onda prosto uradi to. Toliko je jednostavno.


Lenka Gatić

Editors choice