5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Red Carpet promašaj: Džaba što je Chanel

Red Carpet promašaj: Džaba što je Chanel

Jedna od mlađih sestara Kardašijan, Kendal Džener na svečanom otvaranju Kanskog festivala pojavila se u haljini sa Chanel potpisom.

Priznaćete, da vam nismo rekli da mlađahna Kendal nosi Chanel, vi nikada ne biste pogodili. Kao prvo, nismo sigurni šta joj se dogodilo sa kosom. Kako prenose strani mediji, Kendal je na sam dan otvaranja festivala stigla u Kan i odmah krenula u potragu za večernjom haljinom. Možda je to razlog zbog koga nije stigla da sredi kosu, ali ne bismo nagađali dalje. Kao drugo, odabir nakita je takođe nerazumljiv. Shvatamo da je žurila, ali nije trebalo da zgrabi baš prvo što joj je palo pod ruku, pa makar bili u pitanju i ovi Chopard dijamanti. I kao treće, ova haljina joj jednostavno ne stoji. Još jedan dokaz da skupi komadi outfita ne moraju označavati i dobar ukus.

jenn1 Red Carpet promašaj: Džaba što je Chanel

Ono što je takođe nejasno jeste činjenica da nismo sigurni zašto je tačno ona na crvenom tepihu u Kanu i zapravo ko je ona tačno? Mlađa sestra rijaliti zvezda Kardašijan, a kada bolje razmislimo ko su tačno sestre Kardašijan? Moraćemo da osvežimo pamćenje i izguglamo kako je sve ovo počelo i kako je otišlo toliko daleko.

Do tada mlađanoj Kendal Džener predlažemo da umesto gomile zlatnih kartica, u Kan sledeći put povede stilistu, to će je manje koštati, a zaista će se isplatiti.

Maja Bunčić

Editors choice