Bend RHCP na zvaničnom sajtu svojim vernim poklonicima pruža mogućnost da besplatno preuzmu njihovo novo izdanje pod nazivom “2011 Live EP” (na omotu piše “I’m With You Europe”). Direktni link za preuzimanje možete da pronađete ovde.

Ovo izdanje je snimljeno prošle godine u toku evropske turneje, a čak četiri od pet pesama su nastale na nastupima u Velikoj Britaniji. Na izdanju se nalaze poznati singlovi “Dani California”, “Give It Away” i “If You Have To Ask”, kao i novije pesme “Monarchy Of Roses” i “Look Around”.

foto41 Red Hot Chili Peppers: Pet novih pesama na dar

Bubnjar Čad Smit je ovoga puta bio glavni za odabir materijala

RHCP ove nedelje nastavlja sa američkom turnejom, koja je u januaru bila odložena, jer je frontmen benda Entoni Kidis (Anthony Kiedis) morao na operaciju zbog povrede noge.

Peppersi dolaze u Zagreb na predstojećoj turneji, pa sve ove numere možete čuti i uživo ukoliko se odlučite da krenete na put. Za sada, poslušajte jedan od hitova sa najnovijeg izdanja:


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice