Malo je bendova ostalo kao što su Red Hot Chili Peppers. Na okupu gotovo 30 godina, na sceni i dalje žare i pale. U subotu uveče nastupili su na festivalu muzike i umetnosti Bonaru (Bonnaroo Music and Arts Festival), koji se održava u gradu Mančesteru u američkoj državi Tenesi.

Rhcp Red Hot Chili Peppers ponovo prže

Menjao je presvlake i naposletku se - skinuo

Festival je jedinstven po tome što okuplja grupe i muzičare najrazličitijih muzičkih pravaca, ali i predstavlja izložbe rukotvorina, filmove, komičare, a tu su i luna park i čudesni silent disco. Posredi je prostor u kome se muzika emituje neposredno u slušalice plesača, tako da onaj ko gleda sa strane stiče utisak da ljudi đuskaju u potpunoj tišini. Često se muzika pušta na dva kanala, pa publika može da bira kog će DJ-a da prati.

Tek, “Pepersi” su svirali žestoko, bez prestanka 120 minuta. Prošetali su publiku kroz ceo repertoar kroz godine, naravno, počevši od najnovijih izdanja. Nastup su otvorili pesmom “Monarchy of Roses” sa novog studijskog albuma “I’m with You”.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice