Trideseti rođendan italijanskog brenda Replay je obeležila kampanja za sezonu jesen/zima 2011/2012. godine, u kojoj glavnu ulogu tumači popularna Irina Šajk (Irina Shayk) u saradnji sa kolegom Vinijem Vulstonom (Vinnie Woolston). Francuski fotograf Tijeri le Gue (Thierry Le Gouès) je uslikao kampanju, podsećajući nas na kampanje iz perioda od 2000. do 2005. godine, kada je radio za Replay i načinio nekoliko kultnih kampanja.

Moć džinsa je prikazana kroz jednostavne studijske fotografije sa crnom pozadinom, naspram koje manekeni zbog kontrasta dolaze do izražaja. Bilo da su manekeni samo u farmericama ili u kompletnim outfit-ima, kampanja zrači intimnošću. Replay u kampanjama ne predstavlja trendove, čini se da prosto ne haje za njima, već ostavlja svoj lični pečat, poput večitog cowboy look-a, što ovaj brend izdvaja od drugih već punih trideset godina.

17 Replay: Denim zauvek

Jednostavno, efektno i seksi

29 Replay: Denim zauvek

Dobar komad farmerica je nezamenjiv

312 Replay: Denim zauvek

Replay muškarac se oblači casual, vodeći računa najpre o udobnosti i komforu

45 Replay: Denim zauvek

Džins na džins je ponovo popularan

54 Replay: Denim zauvek

Replay uvek ima bogat aksesoar


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice