Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Retro Chic ReFORMA

Retro Chic ReFORMA

Udruženje “Retro Chic” poziva vas da posetite našu, prvu po redu, prodajnu izložbu unikata u okviru projekta “ReFORMA” koji je pokrenulo naše Udruženje u saradnji sa Galerijom Eurocentar, gde se svim dizajnerima, umetnicima i rukotvoračima otvara mogućnost stalnog izlaganja radova u ovom prostoru, a posetiocima mogućnost kupovine unikatne garderobe, nakita, modnih detalja, upotrebnih i dekorativnih predmeta za kuću, prirodne kozmetike i dr.

Koncept projekta “ReFORMA” čine dve odvojene celine – prodajna izložba i modni bazar, koje imaju zajednički cilj – kreiranje ozbiljne platforme za promo i plasman domaćeg dizajna.

Prodajna izložba autorskih radova u galeriji biće organizovana kao standardna izložbena postavka u trajanju od sedam dana, i biće otvorena za posete svakodnevno 12-20h. U okviru izložbe, oko 35 odabranih umetnika i dizajnera predstaviće svoje unikatne radove, a vaši domaćini u Galeriji biće članovi našeg Udruženja.

RADNI FLAJER REFORMA Retro Chic ReFORMA

Posetite prodajnu izložbu unikata

Modni bazar u trajanju od tri dana biće otvoren 11-13. aprila, svakodnevno 12-20h i na njemu će svoje radove predstaviti oko 50 modnih dizajnera, primenjenih umetnika, rukotvorača, stilista, modnih frizera, make-up artista i fotografa iz cele zemlje i regiona.

RADNI FLAJER BAZAR Retro Chic ReFORMA

Na bazaru vas očekuju najsvežije prolećne dizajnerske kolekcije i, naravno, veliki sezonski popusti

Za umetnike i dizajnere Konkurs je još uvek otvoren – svi zainteresovani prijave za učešće mogu slati na retrochic.modnibazar@gmail.com do 5. aprila. 

Prvih 20 čitalaca koji se jave na redakcija@wannabemagazine.com sa imenom i prezimenom dobiće po jedan vaučer sa popustom na kupovinu od 10 odsto. Vaučeri će moći da se pokupe u Galeriji u toku trajanja događaja i iskoristiti za kupovinu na istom. (Napomena: popust važi za jedan artikal) 

Editors choice