5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Revija Lade Dragović

Revija Lade Dragović

U intimnoj atmosferi i pred odabranom publikom, ova mlada dizajnerka prikazala je modele koji odišu elegancijom, ali koji, u zavisnosti od senzibiliteta devojaka koje ih nose, mogu da budu i savršeno rešenje za svakodnevne prilike.

Haljine, sakoi i suknje, upotpunjene mnoštvom detalja koji su ručno rađeni, vratili su nas na kratko u šesti vek i zlatno doba vizantijske umetnosti.

IMG 2791 Revija Lade Dragović

Više od mode

Inspirisana ovim vremenom, Lada Dragović želi da se ono oseti u njenim kreacijama, pa tako odbacuje površnost i posvećuje se mnogo temeljnijem i kompleksnijem radu.

IMG 2827 Revija Lade Dragović

Elegancija i stil

Svi modeli su izrađeni od isključivo prirodnih materija: pamuka, viskoze i velura sa širokom paletom boja od kraljevsko plave, preko bež i ciklama do boje kajsije i zlata. Detalji, prema kojima je ova kreatorka inače poznata, a sa kojima se ovoga puta “igrala” ručno ukrašavajući haljine, daju neophodnu dozu savremenog dok klasični krojevi vraćaju u prošlost – na “šestu stanicu Vizantije”. Lagani pad materijala čini da se devojke koje nose haljine osećaju kao boginje.

IMG 2835 Revija Lade Dragović

Poput boginje

Rajfovi su ukrašeni šrafovima i predstavljaju stilizovane krune, a okovratnici i ornamenti su jednaki, tačnije obe strane su savršeno proporcionalne. Nizovi perlica na haljinama i sakoima podsećaju na vizantijske mozaike, dajući notu elegancije i neprolaznog šika.

Lada Dragovic sa Marinom Tadic 2 Revija Lade Dragović

Lada Dragović sa Marinom Tadić

Devojke za koje dizajnerka kreira su samouverene, otmene, klasične. One u sebi imaju moć i delić savremenosti ali se uvek vraćaju klasici i onom neprolaznom. Jer “sitnice čine savršentvo, a savršentvo nije sitnica”.

IMG 2752 Revija Lade Dragović

Reviji je prisustvovao i Bata Spasojević

Fotografija: Milena Goševski


Milena Goševski je pravnik po profesiji i kreativni fotograf. Njene radove možete pogledati na dzejn dou’s photostream-u. Kroz svoj objektiv ulepšaće vam dan i obojiti ga nijansama stvarnosti kakvu još niste upoznali.

Editors choice