U ponedeljak, 18. juna, članovi benda Red Hot Chili Peppers najavili su seriju od 18 starih singlova, snimljenih ali nikada objavljenih do sada. Singlovi će se pojaviti u narednih šest meseci u formatu 7” vinila (9 x 2 pesme), kao i u digitalnom obliku. Džoš Klinghofer (Josh Klinghoffer), gitarista benda, izjavio je da su neke od pesama takve da se dobro uklapaju u dosadašnja izdanja benda, dok će za druge biti potrebna određena pažnja i vreme kako bi u srcima fanova pronašle svoja mesta.

foto191 RHCP: Serija neobjavljenih singlova

Novi singlovi "Ljutih papričica"

Gitarista je još otkrio da će za omote svih izdanja biti zadužen kalifornijski umetnik Kelsi Bruks (Kelsey Brookes) i da će omoti svih devet albuma biti jedinstveni umetnički radovi.

Još uvek nisu poznati naslovi svih singlova, kao ni datumi izlaska. Zna se samo za prva tri: 14. avgusta će se pojaviti pesme “Strange Man” i “Long Progression”, 11. septembra “Magpies” i “Victorian Machinery” i 2. oktobra “Never Is a Long Time” i “Love of Your Life”. Naslovi i datumi izlaska ostalih pesama biće objavljeni naknadno.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice