Spot za pesmu “Where Have You Been”, američke pevačice Rijane (Rihanna) oborio je rekord za gledanost na Youtubeu u prva 24 sata po objavljivanju na sajtu. Rijanin spot odgledalo je čak 4,9 miliona ljudi nakon samo jednog dana. Spot je izašao 30. aprila, a do danas 11 miliona fanova uživalo je u novom Rijaninom radu.

slika 15 Rihanna i YouTube: Novi rekord

Rijana samo ređa uspehe

Prethodni rekord držala je Niki Minaž (Nick Minaj) sa spotom za pesmu “Stupid Hoe”, koji je pogledan 4,8 miliona puta svog prvog dana. Iako niko ne namerava da umanji značaj Rijaninog uspeha, treba pomenuti da je spot “Where Have You Been” propraćen velikom medijskom kampanjom, preko koje su se fanovi pozivali da što više puta pogledaju spot, ne bi li se oborio rekord Niki Minaž. U svakom slučaju, možete i sami pogledati spot i prosuditi da li je vredan titule.


Tamara Popović voli lepršavu poeziju koliko i strogu nauku, sjaj umetnosti koliko i čari svakidašnjice. Uvek na pola puta između konkretnog i apstraktnog, ne podnosi ekstremizam ni isključivost u bilo kom smislu. Uvek ima nešto da doda, što ume mnogima da oteža život, između ostalog i njoj samoj.

Editors choice