5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Rihanna postaje sudija emisije “X Factor”?

Rihanna postaje sudija emisije “X Factor”?

“X Factor” je popularna reality emisija koja se emituje u Sjedinjenim Američkim Državama i u Velikoj Britaniji. U njoj kandidati imaju priliku da pokažu svoje glasovne sposobnosti i da čuju mišljenje sudija. Prema poslednjim saznanjima popularna pevačica Rijana (Rihanna) bi mogla postati novi sudija reality show programa “X Factor”.

Glavni i odgovorni čovek “X Factor”-a, Sajmon Kauel (Simon Cowell), želi da osigura popularnost emisije dovođenjem slavnih ličnosti u svoj program. Za emitovanje emisije 2013. godine u Velikoj Britaniji odlučio je da angažuje Rijanu. Program postoji već šest godina, pa kako ne bi dosadili gledaocima Sajmon i produkcija pokušavaju na sve načine da povećaju gledanost. Smatraju da bi gledaoci želeli da Rijana bude sudija, jer je veoma popularna u Škotskoj. Sajmon je veliki obožavalac popularne pevačice i misli da je ona kvalitetni autor.

Slika 261 Rihanna postaje sudija emisije X Factor?

Nestrpljivo iščekujemo Rijaninu odluku

Pored toga, Sajmon planira da za američku verziju “X Factor”-a angažuje kontroverznog pevača i Rijaninog bivšeg dečka Krisa Brauna (Chris Brown). Sajmon je zadovoljan gledanošću emisije, ali misli da će dovođenjem Krisa u emisiju udvostručiti broj obožavatelja šou programa.

Izvori fotografija: simoncowellonline.com, wikimedia.org, ohverlycritical.com


Jelisaveta Popov je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Obožava da putuje. Želela bi da zna sve jezike sveta, a najviše voli francuski jezik. Ne moze da zamisli nijedan dan bez humora, muzike i voljenih osoba.

Editors choice