Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Rihanna za aprilski “Vogue”

Rihanna za aprilski “Vogue”

Naslovnu stranu desetog jubilarnog “Vogue Shape” izdanja pokriva trenutno aktuelna Rijana. Pozirajući u Chanel-u za objektiv čuvene Annie Leibovitz ona izgleda onako kako na nju nismo navikli u poslednje vreme: nevino i nežno. U šokantnom intervjuu gde Riri govori o čudnom odnosu sa svojim ocem, u skladu sa tematikom izdanja priča i o svom telu: “Za vreme praznika shvatim da ja zapravo volim svoje telo iako nije baš savršeno kao po definiciji. Jednostavno se osećam seksi. Po prvi put ne želim da se rešim svojih oblina. Samo želim da ih naglasim. Moje telo je komforno, a nije nezdravo, zato ću da “razbijam” njime”. I priznaćemo da je razbila. Inače ovo je prvi put da Rijana sarađuje sa ovim prestižnim magazinom. Do saradnje je trebalo doći još prošle godine, ali su golišave fotke procurele u javnost i saradnja je ubrzo prekinuta. Pogledajte kako izgleda luksuzna Rijana na najnovijim fotografijama.

rihannavogueapril2011 Rihanna za aprilski Vogue rihanna vogue Rihanna za aprilski Vogue rihanna vogue1 Rihanna za aprilski Vogue rihanna vogue2 Rihanna za aprilski Vogue rihanna vogue3 Rihanna za aprilski Vogue rihanna vogue4 Rihanna za aprilski Vogue
Tara Tomović je studentkinja novinarstva i najveći beogradski hedonista. Optimistična plavuša koja jedino zaljubljenost u Anthony Kiedisa nije prerasla. Totalno drugačija od drugih. Moto: “Energy flows where your attention goes.”

Editors choice