Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Rihanna, zvezda nove Balmain kampanje

Rihanna, zvezda nove Balmain kampanje

Lepotica sa Barbadosa koja ovih dana ubedljivo hara svetskom scenom i obara rekorde, postala je zaštitno lice francuske modne kuće Balmain.

Ova pevačica nikada nije krila svoju strast prema modi, pa u skladu sa tim joj i te kako leži novopečena uloga. Upravo je to jedan od razloga što ju je prestižna modna kuća izabrala kao zaštitno lice za kampanju proleće/leto 2014. godine.

Rezultat ove saradnje je editorijal zlata vredan. Kampanja je snimana u Njujorku pod vođstvom kreativnog direktora Olivijea Rustinga (Olivier Rousteing), koji je Rijanu (Rihanna) počastio zadivljujućim komentarom: “Kada je Rijana ispred fotoaparata, imaš osećaj da je jedina devojka na svetu.”

Rijana je inspiracija brojnim kreatorima širom sveta, a i ovog puta nije bilo drugačije. Kampanja je uspešno snimljena, a Rijana će krasiti naslovnice početkom iduće godine. Na fotografijama pevačica ima blage lokne do ispod uha, obučena je u džins, ali i u bojama poput bele i roze, u spoju sa zlatnim detaljima. Fotografije potpisuje nenadmašiv duo Inez i Vinuda (Inez van Lamsweerde and Vinoodh Matadin).

Balmain Rihanna SL1 Rihanna, zvezda nove Balmain kampanje

Ne zna se šta je lepše: kreacija ili Rijana?

Balmain Rihanna SL2 Rihanna, zvezda nove Balmain kampanje

Beautiful Rihanna!


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Editors choice