5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Rizici vrućeg seksa

Rizici vrućeg seksa

1/2

Možda smo fanatično disciplinovani kad je u pitanju odgovornost prema poslu, tačnost, održavanje obećanja, sprovođenje programa vežbi i dijete. Spremni smo na odricanja, na ustajanje u zoru da bismo izveli Pozdrav Suncu kako dolikuje, ili optrčali dva kruga oko bloka pre posla. Ali kad nas ponese strast, spremni smo da odbacimo i razum i disciplinu i da prihvatimo rizik, na koji se u drugim oblastima života ne bismo usudili.

Nemamo kondom, pa, pazićemo

Nije da nismo usred plodnih dana, ali on je u stanju da pazi. Uostalom, posle ću odmah ići da piškim i da se operem, to pomaže. Ućutkaćemo savest sa dve rečenice razmišljanja o riziku, pre nego što nam totalno padne mrak na oči, a mrak je još i mračniji ukoliko jesmo usred plodnih dana. Ako nemamo partnera koji je odgovorniji od nas, odnosno, koji ne želi da rizikuje da postane tata neplanirano, setićemo se svoje brzopletosti kad počnemo da računamo i da se preznojavamo.

Prošli su nam plodni dani, ne moramo ni da pazimo

Ni prošli put ništa nije bilo, znači to radi. Nije da može da se računa kao kontracepcija, ali uigrani parovi često koriste dan dva pred menstruaciju da se igraju bez zadrške, sa punom udobnošću i minimumom rizika. Uosatalom, poznajemo svoje telo i znamo da li sebi to možemo da dozvolimo. Ipak, ne računamo sa zamkama majke prirode, koja je spremna na trikove da nas načini majkom – jer to je njena svrha, plan i koncept. Možemo da zatrudnimo i dva dana pred mecu. Taj sistem ovulacije nije do kraja ispitan, nije savršeno pravilan, a podložan je manipulativnoj energiji podsvesti i viših sila.

11 Rizici vrućeg seksa

Uh, treba mi pilula za dan posle

Posežemo za ovom pilulom, svesne hormonskog haosa koji će nam izazvati u organizmu. Ali u tom trenutku biramo između sigurnog haosa i mogućeg abortusa, pa je izvesna hormonska pometnja razuman izbor. Mada, često ne znamo šta je gore za organizam – pilula za posle ili prekid trudnoće. Znamo šta je nama emotivno prihvatljivije i lakše, ali šta je gore, ne znamo.

A tek zašto smo došle u tu situaciju?

Ne pitajte nas.

Editors choice