Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Robbie Williams: Neobična premijera pesme i novi album

Robbie Williams: Neobična premijera pesme i novi album

Pevač Robi Vilijams (Robbie Williams) svojim obožavaocima otkrio je podatak prema kojem ga samo odluka o konačnoj listi pesama deli od završetka njegovog novog projekta. On je nakon poslednjeg solo albuma izdatog 2009. godine pod naslovom “Reality Killed the Video Star”, koji je, prema ocenama kritičara, bio nedovoljno uspešan, odlučio da se posle 15 godina vrati grupi Take That, sa kojom je i započeo muzičku karijeru. Iako je njihov zajednički album “Progress” zauzeo najbolja mesta na top-listama, popularni Britanac odlučio je da mu, ipak, nije tu mesto.

01. RW Robbie Williams: Neobična premijera pesme i novi album

Na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara Robi Vilijams je, pored svojih hitova, publici trebalo da predstavi i pesmu Dejvida Bouvija “Life on Mars?”, međutim, on je to odbio kako bi mogao da prisustvuje porođaju supruge Ajde Fild, sa kojom očekuje devojčicu

Vilijams je na svom zvaničnom sajtu objavio blog u kojem se svojim fanovima izvinjava zbog toga što ih je zapostavio, sa izgovorom da nema šta novo da kaže – on svoje vreme provodi u teretani, dok istovremeno pokušava da odluči koje će se pesme naći na njegovom devetom studijskom albumu, a koje će, kako on kaže, ostati “na polici”. Nedavno je, na jedan zaista nesvakidašnji način, predstavio i jednu od novih pesama. U pitanju je numera “Losers”, čiji zvanični izlazak možemo da očekujemo u oktobru, koju je pevač putem sajta “Chatroulette” uživo otpevao nasumično izabranom korisniku. Pogledajte o čemu se radi.

Izvor fotografije: NME.com


Iris Zavargo je diplomirana novinarka, u najavi master komunikologije. Mađarski divani mnogo bolje od Balaševića, ali nije ni nalik svađalici iz pesme “Sin jedinac”. Svoj život zamislila je u ritmu muzike i zato uči da bude DJ, trudi se da ne zaboravi kako se svira klavir, trenira džez balet i s ljubavlju će pisati o ljudima zbog kojih smatra da najbolju stranu naše stvarnosti čine note.

Editors choice