Frizure su važan deo vašeg poslovnog izgleda, za njih vredi odvojiti vreme, kao i značajnu sumu novca za kvalitetne proizvode koji neguju kosu. Ipak, nije sve u tome, postoji nešto i u sopstvenom stilu i veštini pravljenja frizura. Kada je o tome reč – budite svoje i frizuru uskladite sa šminkom i garderobom. Svaki dan budite dama od stila, pa i na poslu.

Ljubiteljima i poklonicima romantičnog stila za posao predlažemo pletenice -jednu ili dve obavijene oko glave – i elegantne niske punđe, koje možete pričvrstiti lakom za kosu. Ženama sa kraćom kosom predlažemo frizuru a la Viki Bekam (Victoria Beckam), svedenu i zalizanu. Mlade dame uvek mogu lepo poneti talase u kosi, definisane figarom ili viklerima. Takođe, na sveže isfeniranu kosu prednje pramenove možete malo natapirati, prebaciti preko glave i pričvrstiti ih šnalom.

Ove frizure možete nositi na poslu svakog dana, ali i u svim večernjim prilikama. Zablistajte na poslu!

14193 Romantične i moderne frizure za posao

Za one romantične

10669 Romantične i moderne frizure za posao

Frizura koja će sve ostaviti bez daha

15810 Romantične i moderne frizure za posao

Za one smele

15666 Romantične i moderne frizure za posao

Jednostavno a lepo

143541 Romantične i moderne frizure za posao

Romantični talasi u kosi


Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice