Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Rušimo tabue: Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu?

Rušimo tabue: Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu?

Ako te osim bora brinu i izražene, proširene pore, ožiljci od akni, tekstura i tonus kože, pigmentacija i drugi problemi koji narušavaju izgled tvoje kože, u tom slučaju pomažu dermapen tretmani. Ovde je reč o specifičnom tretmanu iglicama koji daje slične rezultate kao i tretmani laserom. Na ovaj način se u koži podstiče proizvodnja kolagena koji dalje, na prirodan način, podstiče obnavljanje kože u tretiranoj regiji. Dermapen tretmani se koriste kako za poboljšanje apsorpcije kozmetičkih proizvoda, tako i za tretiranje raznih oštećenja, ožiljaka i bora. A kada je tvoja koža lepa, negovana i zdrava pre svega, tvoje samopouzdanje je na zavidnom nivou!

Rušimo tabue Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu 11 Rušimo tabue: Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu? Rušimo tabue Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu 14 Rušimo tabue: Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu? Rušimo tabue Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu 12 Rušimo tabue: Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu?

Ako se pitaš ko ti može pomoći da ponovo imaš kožu iz snova, baš onakvu o kojoj si oduvek maštala, rešenje se krije u ordinaciji Dental & Estetic team koja se nalazi u naselju Belville, u Beogradu. Ovaj tim stručnjaka radi na tome da ponovo počneš da voliš sebe i svoju spoljašnost, zahvaljujući najrazličitijim tretmanima kože koji za krajnji ishod imaju u potpunosti prirodan izgled. Ono što je zanimljivo jeste to da u ovoj ordinaciji možeš brinuti ne samo o izgledu svoje kože, već i o zdravlju i lepoti tvojih zuba, jer je Dental & Estetic team estetiku spojio sa stomatologijom. Kvalitetnim materijalima, adekvatnim edukacijama i stalnim praćenjem novih trendova u ovim oblastima, ordinacija Dental & Estetic team je zaradila poštovanje svojih pacijenata, a pozitivni utisci najbolje govore o kvalitetu njihovog rada.

Rušimo tabue Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu 10 Rušimo tabue: Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu? Rušimo tabue Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu Rušimo tabue: Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu? Rušimo tabue Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu 13 Rušimo tabue: Zašto je estetska hirurgija zapravo dobra za tebe i tvoju kožu?

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Ivana Tomić

Editors choice