Poznat po oštrini i futurističkom izgledu obuće, brend Ruthie Davis nas uvek iznenađuje svojim više nego zanimljivim modelima sa kojih ne možemo da skinemo pogled. Zna se da su Lejdi Gaga (Lady Gaga), Bijonse (Beyoncé) i Kim Kardašijan (Kim Kardashian) samo neke od poznatih zvezda koje su već odavno razgazile cipele ovog  brenda, pa tako oduševljene modelima odvojile poseban deo bogatog cipelarnika samo za njih. Što se predstojeće kolekcije tiče, nastavlja se u prepoznatljivom stilu: platforme, srebro, zlato, bodlje, color-blocking, crno i nude. Zaljubite se u novu kolekciju, a u galeriji pogledajte poznate ličnosti u modelima Ruthie Davis.

ruthie Ruthie Davis kolekcija cipela za proleće/leto 2011. RuthieDavisShoesCollectionofSpringSummer201118 thumb Ruthie Davis kolekcija cipela za proleće/leto 2011. ruthiedavisspringsummer2011robitbondage Ruthie Davis kolekcija cipela za proleće/leto 2011. ruthiedavisspringsummer2011lexirockette Ruthie Davis kolekcija cipela za proleće/leto 2011. ruthiedavisspringsummer2011lavalamppalmsprings Ruthie Davis kolekcija cipela za proleće/leto 2011. ruthiedavisspringsummer2011discosushimodern Ruthie Davis kolekcija cipela za proleće/leto 2011. ruthiedavisspringsummer2011flats Ruthie Davis kolekcija cipela za proleće/leto 2011.
Tara Tomović je studentkinja novinarstva i najveći beogradski hedonista. Optimistična plavuša koja jedino zaljubljenost u Anthony Kiedisa nije prerasla. Totalno drugačija od drugih. Moto: “Energy flows where your attention goes.”

Editors choice