Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Sa Fordom na Fiestu u Keln!

Sa Fordom na Fiestu u Keln!

Povodom ovog jubileja, kompanija Ford je pripremila posebnu akciju za sve ljubitelje Ford vozila. Naime, svaki kupac automobila Ford dobija na poklon putovanje za dvoje u Keln, uz obilazak Ford-ove fabrike, gde će posetiti liniju za sklapanje automobila Ford Fiesta. Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na Ford Happy Weekend koji će se održati ovog vikenda (29.11.2013 – 1.12.2013) u svim Ford salonima u Beogradu.

Ukoliko kupac nije zainteresovan ili nije u mogućnosti da putuje, biće mu odobren popust pri kupovini automobila, približno vrednosti putovanja.

B MAX NasaPonuda 4x3 NEW2 LAYOUT Sa Fordom na Fiestu u Keln!

Ideja kampanje je promovisanje nasleđa kompanije Ford, kao i nemačkog kvaliteta

 

Kompanija Ford je u proteklom periodu zabeležila brojne uspehe:

EcoBoost motor proglašen je za “Međunarodni motor godine” dva puta zaredom
Ford Focus, automobil sa reputacijom najprodavanijeg u svetu u 2012, zadržao je tu titulu i u prvoj polovini 2013.
Nova Ford Fiesta sa 1,0-litarskim EcoBoost benzinskim motorom proglašena je ženskim automobilom godine 2013. u svetu (2013 Women’s World Car of the Year) i ženskim ekonomičnim automobilom godine u svetu za 2013. (2013 Women’s World Car of the Year Economy Car)
Ford Fiesta je najprodavaniji mali automobil u Evropi u 2012, najprodavanije vozilo subkompakt klase u svetu u junu 2013. i drugi najpopularniji automobil uopšte, sa jednom kupovinom na svaka dva minuta u proseku (po podacima automobilskog informacionog provajdera JATO Dinamics)
Petu godinu zaredom, Ford je ostao drugi najprodavaniji auto brend na svojim tradicionalnim tržištima u 19 evropskih država
Ford-ov potpuno novi B-MAX je osvojio nagradu “AUTOBEST 2013”, koju dodeljuju automobilski novinari iz 15 zemalja centralne i istočne Evrope. B-MAX je od strane žirija okarakterisan kao “kul”, a pohvaljen je za svoj “neverovatan” 1,0-litarski EcoBoost motor; svoj “impresivan” kvalitet i svoj genijalni sistem vrata sa lakim pristupom unutrašnjosti (Easy Access Door System). B-MAX je prvo Ford-ovo vozilo koje je osvojilo nagradu “AUTOBEST”.

Editors choice