5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Sad nisam spreman za vezu

Sad nisam spreman za vezu

1/2

A da li to znači da si nekad bio, pa sam ja nesrećno propustila taj trenutak? Ili da ćeš biti za deset godina, samo ja treba da se strpim i da se konzerviram, dok ne prođe taj neznatni period tvojih obimnih priprema, nakon kojih ćeš se pretvoriti u mog princa?

Ili to znači da nisi spreman na vezu sa mnom? Možda zato što sam u svojoj samosvesti jedna obična neotesana i goropadna kučka, kojoj neko treba da pokaže gde joj je mesto? Misliš da si interesantniji kad si nedostupan i neuhvatljiv? Da znaš da jesi. Ali samo neko vreme.

nije spreman za vezu Sad nisam spreman za vezu

A to vreme je sve kraće za mene. Dok se tvoje produžava. Nikada ti nećeš biti spreman za vezu, dok se ne uplašiš samoće i dok ne osetiš da si izgubio moć da izazivaš interesovanje svojom tajanstvenom nedodirljivošću. Ali ni tada nećeš imati šta da pružiš, jer ne znaš kako se to radi. Jer ćeš propustiti sve šanse da nešto naučiš o tome.

Šta uopšte misliš da je veza i kako ćeš se za nju pripremiti? Ideš na neki kurs? Angažovaćeš lajf kouča? Nekog terapeuta? Nije ti to ni palo na pamet? Znam da nije, jer uopšte ne misliš da imaš neki problem.

Voliš svoju slobodu, više od svega? To mi je lako da shvatim, jer i ja svoju cenim veoma visoko. Ali bojim se da nisi shvatio šta je to sloboda i da imaš potpuno pogrešnu predstavu o tome da veza predstavlja zarobljeništvo.

Editors choice