Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Sajam 50 država sveta & MTV koncert na Kalemegdanskoj tvrđavi

Sajam 50 država sveta & MTV koncert na Kalemegdanskoj tvrđavi

iswib logo 01 1024x449 Sajam 50 država sveta & MTV koncert na Kalemegdanskoj tvrđaviISWiB 011 je najveća studentska konferencija u Jugoistočnoj Evropi koja u periodu od 10. do 17. jula u Beogradu okuplja preko 200 studenata iz 50 zemalja sveta.

Organizator ISWiB-a 011 je omladinska, nevladina i neprofitna organizacija “Svetski omladinski talas”. ISWiB 011 se realizuje uz podršku Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva prosvete i nauke, Kancelarije za mlade grada Beograda, GIZ fondacije, Turističke organizacije Beograda i brojnih drugih partnerskih organizacija iz zemlje i inostranstva.

Sajam država je najveći javni događaj festivala koji je prošle godine okupio preko 15 000 ljudi. Ova manifestacija će se održati na Kalemegdanskoj tvrđavi, na terenima “KK Partizan”, u utorak 12. jula u 18:00h.

U okviru Sajma država svih 200 učesnika ISWiB-a 011 imaće priliku da predstavi zemlju iz koje potiču kroz hranu, piće, nošnju, kulturu, igru ili kroz neko drugo autentično obeležje. Svaka od predstavljenih 50 država sveta imaće sopstveni štand sa jasno istaknutim nazivom i zastavom na njemu.

Sajam država je izuzetna i nesvakidašnja slika koju Beograd šalje u svet. Svi posetioci će imati priliku da kroz neposredan kontakt upoznaju i iskuse različite kulture i to u specifičnom ambijentu Kalemegdana kao jednom od osnovnih obeležja Beograda.

Nakon Sajma država na istoj lokaciji od 20:00 h održaće se MTV koncert koji će biti otvoren za sve posetioce. Na koncertu će nastupiti DJ Philipe Cohen Solal (Gotan Project) i DJ Rob Garza (Thievery Corporation) kao i svetski poznat DJ i dobitnik MTV nagrade Marko Milićević, poznat kao Gramophonedzie. Ulaz je besplatan.

Editors choice