Fondacija “Ana i Vlade Divac” u saradnji sa Immo Outlet Centrom, organizuje Sajam socijalnog preduzetništva, koji se održava od 21.8. do 23.08.2013. u holu Immo Outlet Centra, Gandijeva 21, blok 64, Novi Beograd.

Fondacija “Ana i Vlade Divac” pokrenula je sopstveno socijalno preduzeće čiji je sav profit namenjen humanitarnim projektima Fondacije. Na sajmu će pored  Divac HOD biti prisutna i druga socijalna preduzeća – LiceUlice, BioIdea sapuni, Živimo zajedno i DajDaj pelene, koja će predstaviti svoje proizvode i usluge. Ova socijalna preduzeća pomažu najugroženim socijalnim kategorijama kroz integraciju, zapošljavanje i poboljšavanje uslova za život.

Immooutlet out Sajam socijalnog preduzetništva u Immo Outlet centru

Immo Outlet centar

Na sajmu će moći da se vide i kupe dekorativni prirodni, ručno rađeni sapuni, ekološke pelene od bambusa, originalni suveniri, magazini, kao i bebi odeća HODI sa potpisima naših poznatih sportista.

Immo Outlet Centar, kao društveno odgovorno preduzeće, prepoznalo je potrebe ugroženih kategorija da se organizuju i predstave svoje proizvode i usluge njihovim posetiocima.

 

Editors choice